2777
2789
عنوان

دهن لقی یا خبر چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست

دختر منم تو این سن اینطوری بود  ولی من هیچی بهش نگفتم و دعواش هم نمیکردم 

در عوض سعی میکردم چیزایی که نباید دیگران رو بدونن پیشش نگم 

حتی نمیذاشتم بدون من جایی بره 

اصلا از نظر من خوب نیست بچه بدون مادر خونه کسی بره 

چون همه مثل ما مراقب بچه مون نیستن که ممکنه بچه بترسه یا صحنه ای ببینه 

مردای ایرانی زیر بارون اگر دختری رو سوار کردید بجای شماره به او امنیت بدهید اورا به مقصد مورد نظرش برسانید نه مقصد مورد نظرتان بگذارید وقتی زن ایرانی,مرد ایرانی را در کوچه ای خلوت میبیند احساس امنیت کند :نه احساس ترس بیاید فارغ از جنسیت کمی هم مرد باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خودمم اینو میدونم اما دیگه واقعا عاصی شدم مثلا حتی ریز کاری هارو هم میپرسن اینم میگه

خوب تو جمع بگو بچم میاد میگه که کیا مرتب ازش چی میپرسن .... شاید خجالت بکشن..بچه رو هم تنها نزا  بره به هیچ وجه

این نیز بگذرد❤️
نمیدونم،،ولی من باشم نه میزارم بچم بره.. نه دیگه جلو بچم حرفی میزنم..نه اینکه اجازه میدم جلو خو ...

اره خودمم به روانشناس فکر میکنم که ببرمش چون تا کی نزارم بره و بیاد جلوش حرفی هم که نزنی سوالای روزمره رو میپرسن و میگه مثلا میریم مسافرت میپرسنش مامانت چی خرید چه رنگ بودن چی خوردید کلافم کرده

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
درسته اما من که نمیتونم به اونا چیزی بخدا بچه ها اونا اگه دخترم ازشون سوال بپرسه مثلا ناهار چی خوردی ...

درکت میکنم .میفهمم چی میگی.واقعا ادم میمونه چیکار کنه.البته دوسالم بزرگتر شه دیگه نمیگه چیزی.این دوسالو باید یه جور بگذرونی دیگه.الان هرچقدرم بگی بچه متوجه نمیشه که منظورت چیه.فقط الکی افسرده ش میکنی دوراز جونش.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وقتی میدونی تنها بره ازش سوال میکنن خب نزار بدون خودت جایی بره از بچه ۵ ساله چه توقعاتی داری 

بچه ای که سال بعد میره پیش دبستانی ،الان چهار سالشه 😕 

من واقعا نمیدونم چطور از بچه ی چهار ساله توقع دارن که وقتی سوال پیچ میشه ، سکوت کنه!!!

بچه ی بیچاره از اونور شکنجه ی روحی میشه که اعتراف کنه ،بعد از اینور شکنجه ی جسمی و روحی میشه که چرا اعتراف کردی 😐

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
وقتی میدونی تنها بره ازش سوال میکنن خب نزار بدون خودت جایی بره از بچه ۵ ساله چه توقعاتی داری 

نمیزارمش ولی با بچه ها بازی میکنه تو راهرو یا تو حیاط و دم در اخرش یه جا گیرش میارن میپرسن بعدشم من خودم فوق العاده دهن قرصم اگه از الان چیزی نگفتمش فردا ازش یه دختر خبرچین در میاد که همه ازش فرارین اینجور نیست؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
خوب تو جمع بگو بچم میاد میگه که کیا مرتب ازش چی میپرسن .... شاید خجالت بکشن..بچه رو هم تنها نزا &nbs ...

پیشنهاد خوبیه اینکارو میکنم مرسی دوستم😍

به جاریات بگو با اخم هم بگو چه اشکالی داره  اونا زن گنده شعور این رو ندارن فضولی نکنن بچه 5سال ...

اره دیگه باید اینکارو کنم چون واقعا داره از حدش میگذره

درسته اما من که نمیتونم به اونا چیزی بخدا بچه ها اونا اگه دخترم ازشون سوال بپرسه مثلا ناهار چی خوردی ...

بگو مامان جان هر اتفاقی تو خونه میوفته  به هیچ کسی مربوط نیس اگر تکرار کنی دیگه منم  هیجا نمیبرمت  یا  هیچی پیشت نمیگم به زبون بگیر    یا مثلا وقتی دیدی یه حرفیو گفت بگو چون این حرفو زدی جریمه میشی و یه چیزی که دوس داره ازش بگیر  یا وقتی خرفیو نگه داشت بگو جایزه داری و یه چیزی  که دوس داره واسش بگیر ینی در مقابل  کار اشتباه جریمه در مقابل کار درست  جایزه دختر خاله منم اینطوریه  برادر دوقلوش اصلا اینطوری نیست ولی این ماشاللخ 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
نمیزارمش ولی با بچه ها بازی میکنه تو راهرو یا تو حیاط و دم در اخرش یه جا گیرش میارن میپرسن بعدشم من ...

دقیقا اینطوریه   فراری که چه  عرص کنم واسه یه دختر و آیندش خیلی بده میوفته تو دهن همه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
بچه ای که سال بعد میره پیش دبستانی ،الان چهار سالشه 😕  من واقعا نمیدونم چطور از بچه ی چهار سا ...

نیمه دومیه الان ۵ سالشه .اره به خدا راست میگی منم اینو میدونم که این چیزا زیادیه واسه یه بچه اما چیکار کنم اطرافیانم نمیدونن

اون بچس دعواش نکن ولی ب جاریات بگو خوب نیس بچم تنها میاد  همه چیو ازش میپرسین

زشت میشه اخه مستقیم بگم اما راست میگی باید یجوری بفهمونمشون

تا حالا جلوی جاریات بهش تذکر دادی اونا بفهمن کارشون زشته؟ من تجربه ندارم ولی فکر کنم واسه بچه تو ای ...

اره  زیاد مثلا جلوشون گفتم سوال از کسی نپرس زندگیه دیگران به ما ربطی نداره یا اگه کسی ازت سوال پرسید در مورد مسائل خصوصی بهشون بگو مامانم راضی نیست جواب بدم با تشویقم یکبار جواب داد اما بعد گرفتن تشویقیش دوباره شروع کرد یه جورایی کنترل انگار رو زبونش نداره

ب جاریات بگو اگه سوالی دارید از خودم بپرسید بچه جواب درست حسابی نمیده ,بزار بدونن بچه میاد خونه میگه ...

اره دیگه باید اینجور بگم انگار چاره ی دیگه ای نیست جز رک بودن