2777
2789
عنوان

دهن لقی یا خبر چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
نیمه دومیه الان ۵ سالشه .اره به خدا راست میگی منم اینو میدونم که این چیزا زیادیه واسه یه بچه اما چیک ...

خودتم از اطرافیانت درک بالاتری نداری ... اگر مادر عاقلی  بودی بجای  اینکه ابچه رو بخاطر موضوعی که در توانش نیست ،شکنجه کنی . مشکل رو ریشه ای حل میکردی . بجای فرستادن بچه بیش اونا ببرش پارک ..بفرستش مهد ... خودت تو خونه سرگرمش کن . نه اینکه طفلک رو میفرستی زیر دست یه مشت بیشعور بعد ازش انتظار داری در مقابلشون مثل یه سیاستمدار حرفه ای عمل کنه . به این رفتارت ادامه بدی نه تنها یاد نمیگیره که بیرون بردن حرف خونه کار بدیه ،بلکه کم کم بخاطر اینکه لااقل از شمت شما مورد آزار قرار نگیره به دروغ گویی و پنهان کاری پناه میبره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
بگو مامان جان هر اتفاقی تو خونه میوفته  به هیچ کسی مربوط نیس اگر تکرار کنی دیگه منم  هیجا ...

وایییییی خیر سرم روانشناسی خوندم دو ساله همه این راهکارارو به دفعات انجام دادم فایده نداشته فقط کافیه یه نیم سوال بپرسن این دوساعت توضیح میده بد بختیه من اینه که خودم از کوچیکیم ادم درونگرایی بودم و دهنم بیش از حد قرصه اینو که اینجور میبینم قشنگ میمیرم 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییییی خیر سرم روانشناسی خوندم دو ساله همه این راهکارارو به دفعات انجام دادم فایده نداشته فقط کافی ...

خوب پس با یه استادی یا هم کلاسی مشورت کن   این دختر شما  نمونه برعکس مادرشه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
خودتم از اطرافیانت درک بالاتری نداری ... اگر مادر عاقلی  بودی بجای  اینکه ابچه رو بخاطر مو ...

عزیزم این بار اوله که این اتفاق افتاد و من عصبانی شدم مهد میره و منم تاجایی که برسم باهاش بازی میکنم و سرگرمش میکنم اما بچه ها بازی با چندتا هم سن وسال رو ترجیح میدن اینا هم پنج تا بچن که هم بازی میشن  من واقعا به خودم اجازه نمیدم به حریم خصوصی دیگران وارد شم و حتی بیشتر مواقع همه رو میارم خونه خودم تا دخترمم پیشم باشه اما دیگه نمیتونم رو بی شعوری دیگران کنترل داشته باشم پس مجبورم بچه خودمو بفهمونم اما حرفای شما همه راسته و منم واقعا اینا رو میدونم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
خوب پس با یه استادی یا هم کلاسی مشورت کن   این دختر شما  نمونه برعکس مادرشه

اره نوبت میگیرم از یه روانشناسه کودک

کار خوبی میکنی از الان باید جلوشو بگیری وگرنه واقعا از جانب همه طرد میشه 

دختر منم همینه هم سن دختر شماست یه بار بهش گفتم نگو کجا داریم میریم ازش پرسیده بودن گفته بود مامانم ...

باز خوبه این حرفه شما رو تکرار کرده من دیگه این اخرا گفتمش سوال پرسیدن بگو از مامانم بپرسید یا بگو مامانم گفته هرکی سوال پرسید بگو زندگی ما به کسی مربوط نیست اما این بازم تعریف میکنه

حتما اینکارو بکن . قبلشم حتما حتما بخاطر صحنه ی وحشتناک و زجر آوریکه براش ساختی ازش عذر خواهی کن . کودک آراری تحت هیچ شرایطی هیچ توجیهی نداره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دقیقا اینطوریه   فراری که چه  عرص کنم واسه یه دختر و آیندش خیلی بده میوفته تو دهن همه  ...

اره دقیقا اینجوره.خواهرشوهرم هیچی تو دهنش نمیمونه الان زندگیه خودشو خانوادشو کرده نقل تو هرمجلس منم از اینش میترسم اونوقت ما تو یه شهری هستیم که مردمش فوق العاده محافظه کارن

حتما اینکارو بکن . قبلشم حتما حتما بخاطر صحنه ی وحشتناک و زجر آوریکه براش ساختی ازش عذر خواهی کن . ک ...

اره حتما .اونو که بلافاصله بعدش خودم پشیمون شدمو ازش معذرت خواستم واقعا نمیدونم چم شد اخه من خیلی دیر عصبی میشم وگرنه خودمم حالم از کسایی که پرخاشگرن بهم میخوره

اره دقیقا اینجوره.خواهرشوهرم هیچی تو دهنش نمیمونه الان زندگیه خودشو خانوادشو کرده نقل تو هرمجلس منم ...

پس در اولین موقعیت یه وقت بگیر ببر پیش  یه دکتر خوب    زورش  و مادر میزنه بچه بکشه به عمه 😔😔😔

کار خوبی میکنی از الان باید جلوشو بگیری وگرنه واقعا از جانب همه طرد میشه 

دقیقا منم بخاطر این میترسم که روش بمونه

پس در اولین موقعیت یه وقت بگیر ببر پیش  یه دکتر خوب    زورش  و مادر میزنه بچه بک ...

اره.قیافشم عین عمشه اما خدایی عمش خوشکله باز از این جهت شانس اوردم😂😂

اره.قیافشم عین عمشه اما خدایی عمش خوشکله باز از این جهت شانس اوردم😂😂

خداروشکر😂😂😁😁😁ولی زور داره ادم بزاد بعد شبی عمش شه من خواهر شوهر ندارم

امیدوارم بجه های داداشامم به خودشون و  زناشون بره