2777
2789
عنوان

یاد یه چیزی افتادم پشمام ریخت

931 بازدید | 38 پست

من جاریم موهاش هم خودش خیلی خوشرنگ هم خیلی سالم بود خیلی خوب نگه داشته بود تا زیر باسنش بود موهاش کلا موهای زیبایی داشت بعد کلا از این آدما هست که تا حالا دکلره نکرده بود موهاشم رنگای مثلا طلایی نزدیک به موهای خودش میذاشت همیشه

بعد خونه ی مادر شوهرم بودیم  یهو بحث مو و اینا شد من بهش گفتم موی بلند سخت نیست گفت خیلی سخته مادر شوهرم گفت خب چرا کوتاه نمیکنی گفت نمیدونم مادر شوهرم گفت بیا برات  کوتاه کنم بعد خندیدم گفت باشه موهاشو باب زد یهو بعد گفتم دیگه موهاتو کوتاه کردی یه رنگ جدیدم امتحان کن قشنگ تغییر کنی مادر شوهرم گفت چه رنگی دوست داری گفت میخوام استخونی کنم دیگه مادر شوهرم همونجا براش دکلره کرد موهاشم خیلی خوشگل شد ولی نمیدونم چطوری اجازه داد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره نتونسته نه بگه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

من قلبم وایساد اینور 

شوهرش چیزی نگفت؟

من آمار تار به تارموهامو کلا طایفه خودم و شوهرم دارن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دقیقا من هم همین رو میگفتم اصلا پشمام ریخت حالا موتاه که هیچی فکر کن موهاشو داده دست مادر شوهرم دکلر ...

برای اینکه تو دل مادر شوهر بره این کار رو کرده 

به این شخصیت ها میگن اختلال مهر طلبی بزن تو نت میاره

من قلبم وایساد اینور شوهرش چیزی نگفت؟من آمار تار به تارموهامو کلا طایفه خودم و شوهرم دارن

چی میخواست بگه 🤣 خونه نبود برگشت اومد گفت بهش خیلی خوشگل شدی

برای اینکه تو دل مادر شوهر بره این کار رو کرده به این شخصیت ها میگن اختلال مهر طلبی بزن تو نت میاره

مگه تازه عروسه حالا من شخصیتش رو میشناسم میدونم اگه نمیخواست میگفت نه 

چی میخواست بگه 🤣 خونه نبود برگشت اومد گفت بهش خیلی خوشگل شدی

والا عکس العملش خوب بوده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......