سلام دوستان من دخترم ۵ سالشه و سال دیگه میره پیش دبستانی و یه عادتی که داره اینه که هر چیزی که انجام بدیم هرجا بریم هر خریدی کنیمو به دیگران میگه و چون تو یه ساختمونیم با جاریهام وقتی میره خونه هاشون تنها، جاری هام ازش سوال میپرسن و اینم همه چیز رو میگه منم شاید تا الان هزار بار به خوبی به دعوا به ارومی با مثال بهش گفتم نباید بگه و مثل بچه های جاری هام باید دهنش قرص باشه اما پریشب از خونه ی جاری کوچیکم که اومده بود هرچی اون پرسیده بود جواب داده بود منم چیزی نگفتمش، امشب باز خونه جاری بزرگم بوده و ازش سوال پرسیده به اینم همه چیزو با جزئیات گفته منم خیلی عصبی شدم که دهنش انقد لقه و هزار بار یادش دادمو نفهمیده کلی خودمو اونو از دستش زدم و باهاش قهر کردم خودمم خیلی دلم به حالش سوخت اما واقعا بچه باهوشو زبلیه ولی الو تو دهنش خیس نمیخوره و برعکسه خودمه و من از این خصلت متنفرم شما میگید چطور متوجهش کنم ؟
نگید چرا خودتو اونو زدی که میدونم کارم اشتباه بود اما شاید من هر روز قبل از اینکه جایی بره با محبت بهش یاداوری میکنم خبر چینی نکنه و اگه ازش سوال پرسیدن بگه من نمیدونم اما دوباره روز از نو روزی از نو منم خسته شدم بس همه چیز زندگیم دسته اینو اون باشه و نمیشه هم که حبسش کنم تو خونه