2777
2789
عنوان

دهن لقی یا خبر چینی

436 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من دخترم ۵ سالشه و سال دیگه میره پیش دبستانی و یه عادتی که داره اینه که هر چیزی که انجام بدیم هرجا بریم هر خریدی کنیمو به دیگران میگه و چون تو یه ساختمونیم با جاریهام وقتی میره خونه هاشون تنها، جاری هام ازش سوال میپرسن و اینم همه چیز رو میگه منم شاید تا الان هزار بار به خوبی به دعوا به ارومی با مثال بهش گفتم نباید بگه و مثل بچه های جاری هام باید دهنش قرص باشه اما پریشب از خونه ی جاری کوچیکم که اومده بود هرچی اون پرسیده بود جواب داده بود منم چیزی نگفتمش، امشب باز خونه جاری بزرگم بوده و ازش سوال پرسیده به اینم همه چیزو با جزئیات گفته منم خیلی عصبی شدم که  دهنش انقد لقه و هزار بار یادش دادمو نفهمیده کلی خودمو اونو از دستش زدم و باهاش قهر کردم خودمم خیلی دلم به حالش سوخت اما واقعا بچه باهوشو زبلیه ولی الو تو دهنش خیس نمیخوره و برعکسه خودمه و من از این خصلت متنفرم شما میگید چطور متوجهش کنم ؟

نگید چرا خودتو اونو زدی که میدونم کارم اشتباه بود اما شاید من هر روز قبل از اینکه جایی بره با محبت بهش یاداوری میکنم خبر چینی نکنه و اگه ازش سوال پرسیدن بگه من نمیدونم اما دوباره روز از نو روزی از نو منم خسته شدم بس همه چیز زندگیم دسته اینو اون باشه و نمیشه هم که حبسش کنم تو خونه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینه واقعا منم بریدم از دستش 

اما قبلش دهن بقیه رو بستم که چرا از بچه سوال میپرسن 

حتما به جاریهات بگو یعنی چی از بچه سوال میپرسید همینجور که حرف ما رو میزنه میاد میگه که تو هم ازش سوال میپرسی 

خوب اون بچه س.بی شعوری از جاریاته عزیزم که بچه رو سوال پیچ میکنن

درسته اما من که نمیتونم به اونا چیزی بخدا بچه ها اونا اگه دخترم ازشون سوال بپرسه مثلا ناهار چی خوردید میگن نمیدونیم اما این انقد سادس

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

تا حالا جلوی جاریات بهش تذکر دادی اونا بفهمن کارشون زشته؟

من تجربه ندارم ولی فکر کنم واسه بچه تو این سن یا تشویق و جایزه جواب میده یا تنبیه غیر بدنی و محرومیت موقتی از چیزی که دوست داره مثل کارتون یا اسباب بازی

ب جاریات بگو اگه سوالی دارید از خودم بپرسید بچه جواب درست حسابی نمیده ,بزار بدونن بچه میاد خونه میگه فلانی ازم پرسید تا دیگه نپرسن

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
دختر منم همینه واقعا منم بریدم از دستش  اما قبلش دهن بقیه رو بستم که چرا از بچه سوال میپرسن ...

واییی پس توهم مثل منی منم بریدم انقد از دستش گریه کردم اما الان اگه من به جاری هام گفتم بدتر کولی بازی درمیارنو منکر میشن که پرسین

درسته اما من که نمیتونم به اونا چیزی بخدا بچه ها اونا اگه دخترم ازشون سوال بپرسه مثلا ناهار چی خوردی ...

چرا نمیتونی بگی؟ باید بگی اگه خوشت نمیاد بگو. خودت نمیتونی حرفتو به جاریات بزنی ولی توقع داری بچه ت مقاومت کنه درمقابلشون؟

فک کنم اگه بزنیش بترسه دیگه نیاد بهتون بگه ازش چه چیزای پرسیدن،،

اره خودمم اینو میدونم اما دیگه واقعا عاصی شدم مثلا حتی ریز کاری هارو هم میپرسن اینم میگه