2777
2789
عنوان

نذری دادن شوهرم به خانواده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 121 پست
میخوای جمع کنی کجا ببری .دوست داره برای خانوادش خرج کنه .هم اونا خوشخال میشن هم خودش .شمام سعی کن خو ...

جمع کنی چیه عزیزم،

خودمون کلی کم بپد داریم،

خانواده اش از لحاظ مالی از ما خیلی بیشتر دارن

نه برای نیازشون نبست که،این اینجوری دوست داره

شوهر منم همین بود 

هرچی گفتم فایده نداشت 

آخر خودش دید خواهرش تو زندگیمون هر روز پیشرفت میکنن ما هیچی جمع نکردیم 

خودش الان دیگه هیچ خرجی نمیکنه براشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین بود هرچی گفتم فایده نداشت آخر خودش دید خواهرش تو زندگیمون هر روز پیشرفت میکنن ما هیچی ...

اونا همشون پیشرفت کردن،

ما الان کمتر از اوناییم،

ولی شوهرم همه آرزوهای خوبش برای اوناست

این کمک مالی نمیکنه که،خرجاش برای اینه که اونارو خوشحال کنه

خب از تو و زندگیش میزنه به هر حال ... شوهر تو یک جور شوهر من جور دیگه به نظرم برای باور کردن تو و سرلج نیفته بگو مادر پدر قضیه جدا دارن خرج کن اما خواهر بردار نهههه حالا به شیوه خودت و قلب اون

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

ببین گاهی صدقه همین خوش حالی های خانواده هان یغنی واقعا شاید نذر کزده میگن در کل اول به اقوام بدین بعد به بقیه شما فرض کن نذری میدین واقعا و بدون اثر لین محبت ها مستقیم میاد تو زندگیت نه اینکه فقط مالی ها آرامش روحی و روانی شما میتونی فقط کم کم روش تاثیر بذاری مثلا بگی میخوای اگه گوسفند هزینش زیاده برنح‌و خورشت بدیم حالا که نذریه و به بهانه کمک مدیریتش کنی اما بگم حذفش نکن منم شوهرم تا حدی هست کمتر از اینی که گفتی منن اوایل بهش فکر میکردم و یکی دوبار سعی کردم جلوشش را بگیرم ولی دیدم واقعا تاثیر مثبت داره تو زندگیم

این کمک مالی نمیکنه که،خرجاش برای اینه که اونارو خوشحال کنه

شوهر شما یه ادم مهربون و خوش قلبه 

تو زندگی با کسی مسابقه نمیده و ترس از عقب موندن تو زندگی رو نداره که فکر کنم اها الان اونا از من جلو زدن .ببینه دارن خوشحال میشه و افتخار میکنه .

به نظرم خودتو خراب نکن و از چشم همه ننداز

اگر تعادل حفظ بشه چه ایرادی داره اونا خوشخال بشن 

اگر نخره ونکنه فردا میگن زنش نذاشت و خودت بده میشی 

با در آمد شوهرم و کم خرج بودن من،میتونستیم خونه امون و بزرگتر کنیم،کتری که همه اطرافیانمون انجام دادن،

که خب من دیگه از خیرش گذشتم،

کابینت هامون خراب خراب شدن،نیاز به تعویض دارن،

کلی وسیله نیاز هست بخریم اوارم از خیرش گذشتم،

اصلا به فکره آینده نیست،

این ماه دیکه اونقدر بی رویه براشون هزینه کرده که حتی فکر کنم پولاش ته کشیده

شوهر شما یه ادم مهربون و خوش قلبه تو زندگی با کسی مسابقه نمیده و ترس از عقب موندن تو زندگی رو نداره ...

تعادل کجا بود عزیز من،

درک میکنم شما از چه لحاظی دارین میگین،قبول هم دارم،

الان من بگم میخپام روغن زیتون بخرم میخواد به ندارم،بگم ماهی میخواد بگه ندارم،بمونه ماه بعد،

بگم گردو میخواد بگه این ماه نه،

میگه،همین که گوشت و روغن و. مرغ و برنج هست کافیه،باور کن اینارم من گاهی چک و چونه میکنم باهاش موقع خریدشون

از رو مهربونی نبست،اگرم باشه انصاف نیست چون خیلی تو زندگی به من بد کرده و میکنه

تعادل کجا بود عزیز من،درک میکنم شما از چه لحاظی دارین میگین،قبول هم دارم،الان من بگم میخپام روغن زیت ...

بگو یه عابر بانک بهت بده خودت خرج خونه کن .دیگه این که حقت هست یه کارت داشته باشی !

الان دیگه دوره ای نیست ادم به فکر فردا نباشه و پس انداز نداشته باشه .خرج کردن واسه خوشحالی خانواده بد نیست خیلیم خوبه ولی تعادل رو نگه داره.قرار نیست هر مناسبت کادو و پول گنده بده 

ببین گاهی صدقه همین خوش حالی های خانواده هان یغنی واقعا شاید نذر کزده میگن در کل اول به اقوام بدین ب ...

متوجه هستم چی میگین،

نه واسه این از اون نذری دادن ها که شما فکر میکنید نیست،

این دلش میخواد فقط بده به خانواده اش بخورن،

دو سال پبش ۱۵ تومن داد گوسفند واسه خونه خودمون،به زور اندازه دو کیلو آورده،بهم میگه بابام قربونی کشته،

اصلا اون گوسفندو پخش نمیکنن که،بیشترش رو مادرش برمیداره میزاره یخچالش،بقیه اش هم بین ۵ تا خواهر برادرهای شوهرم تقسیم میکنه