2777
2789
عنوان

نذری دادن شوهرم به خانواده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 121 پست

باید پیشرفت های اونا رو‌به چشمش بیاری 

مستقیم بگی خرج نکن گارد میگیره

مثلا خواهرش خونشو بزرگ کرد 

بگو آفرین،  چقد با درایت بودن توی این گرونی ذره ذره 

جمع کردن تبدیل به ملک کردن

قناعتاشون رو‌به چشم شوهرت بیار 

زنی  توی فامیلاشون طلا میخره به چشمش بیار 

بگو‌باریکلا. تیکه تیکه طلا میخرن یهو میکنن خونه

مگه اینجوری آدمش کنی 

وگرنه دعوا با اینجور مردا فایده نداره متاسفانه

الان دیگه دوره ای نیست ادم به فکر فردا نباشه و پس انداز نداشته باشه .خرج کردن واسه خوشحالی خانواده ب ...

کاش فقط هر مناسبت بود،من راضی ام،هر چند تو اون مناسبت ها هم مثلا عیدی اونا به یه دونه بچه من ۱۰۰ تومن یا ۲۰۰ تومن میدن،این به بچه های اونا که دو تا هستن هر کدوم ۶۰۰ تومن میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید پیشرفت های اونا رو‌به چشمش بیاری مستقیم بگی خرج نکن گارد میگیرهمثلا خواهرش خونشو بزرگ کرد بگو آ ...

این دیگه الان وضعیتش خیلی وخیم شده،بیمارگونه داره خرج میکنه و سرویس میده بهشون

این دیگه الان وضعیتش خیلی وخیم شده،بیمارگونه داره خرج میکنه و سرویس میده بهشون

خوب خرش میکنن، ببخشید 

بابای منم اینطوری بود 

مادریزرگم که مرد بهتر شد ، هنوزم ازش سواری میگیرن ها 

ولی نه مثل قبل 

چاره ای نداری 

شوهر شما یه ادم مهربون و خوش قلبه تو زندگی با کسی مسابقه نمیده و ترس از عقب موندن تو زندگی رو نداره ...

مهربون و خوش قلب فقط فقط واسه خانوادشه،

مثلا اولین سال عروسیمون که به مادرم عیدی داد،در حالی که خب خانواده منم برای من عیدی آورده بودن و ملا رسم ما و حتی رسم خودشون هم هست،

دیگه اونقدر تو هر بحثی منت کرد که انگاری پوله زور داده بود،

حالا به مادره خودش دو برابر مادره من داده بود

پولاشو بگیر نتونه خرج کنه .با زبون کارت حقوقش دست خودت باشه .ماهیانه یه مقدار بذار کنار .خواست لجباز ...

نمیده که بهم،

ورودی هاش زیاده،

حتی چند بار گفتم،حقوقت و بده من مدریت میکنم،اونیکی پولایی رو که میاد دستت هر کاری دلت خواست بکن،بازم قبول نمیکنه،میترسه واسه اونور کم بیاره

مهربون و خوش قلب فقط فقط واسه خانوادشه،مثلا اولین سال عروسیمون که به مادرم عیدی داد،در حالی که خب خا ...

خب دیگه.خانوادش براش ارجحن. شمام کم‌خرجی مثل شما نمیتونه زندگی کنه .سخت میشه براش.پول خودشه ولش کنید بدتر لج میکنه .همین که خانواده رو تامین کنه رضایت بدید 

خب دیگه.خانوادش براش ارجحن. شمام کم‌خرجی مثل شما نمیتونه زندگی کنه .سخت میشه براش.پول خودشه ولش کنید ...

چه تامینی؟!!!

به همینم قانع شدم باز داره خون به دلم میکنه،

مثلا ماشینش اغلب دست خواهر برادراشه،

یا لازم باشه این میره اینور اونور میبرتشون،به خاطرشون از کارش،مرخصی میگیره،

اونوقت من چند روز پیش رفتم خونه مادرم،شب بهش گفتم بیا دنبتلم گفت همونایی که پبششون موندی،همونام برسوننت

پدره من بازنشسته است حقوقش کمه،چون سابقه بیمه کم داشت،

شوهرمم خپدش میدونه،

ولی مادرش جوری تو گوشش خونده که فکر میکنه،همه پدر زن ها باید به خاطر دخترشون واسه داماد و دخترشون خرج کنن،تا داماد هم با دخترشون خوب رفتار کنه

وا...

تا میگم خب ماشین و دست همه میدی،همین چند وقت پیش ۱۰ رپز ماشبنش دست برادرشوهرم بود رفتن شهرستان با زن و بچه اش،

بعد میگم خب ماشین وادی الان خودت با ماشین راه میری میای،

میگه ماشین خودمه مگه بابات برام خردیده،

مگه پدر زنم بهم خونه داده؟

از اینجور حرفا

[QUOTE=387735475]خب دیگه.خانوادش براش ارجحن. شمام کم‌خرجی مثل شما نمیتونه زندگی کنه .سخت میشه براش.پول خودشه ولش کنید 

بعد از ازداج اونقدر مادرش و خواهراش حسادت کردن و تو گوشش خوندن که براش شده عقده که فقط دل اونارو به دست بیاره با این کاراش

تا میگم خب ماشین و دست همه میدی،همین چند وقت پیش ۱۰ رپز ماشبنش دست برادرشوهرم بود رفتن شهرستان با زن ...

بحث نکن باهاش عزیزم

این همه گفتی چه فایده مدت سکوت کن به هرکس داد 

داد به جهنم

یه موقع پشیمون میشه که فایده نداره

توام واگزار کن به قیامت اگه یه موقع هم همسرت حرفی زد بگو ماشالله خودت عاقلی صلاح کار رو میدونی

هرکس حرفی زد بگو 

بگو خودش بهتر میدونه حتما صلاح که انجام میده

خودتا بکش کنار داری حرص الکی میخوری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بحث نکن باهاش عزیزماین همه گفتی چه فایده مدت سکوت کن به هرکس داد داد به جهنمیه موقع پشیمون میشه که ف ...

ممنونم عزیزم،

دلم از این میسوزه که لیاقت من همچین آدم قدر نشناسی نبود،

من تو نامزدبمون خودم مخصوص از طرف خودم برای مادرش،کیک و گل و هدیه میخریدم،همیشه تعریف خانواده اش و میکردم و باهاشون مهربون بودم،

اما مادرو خواهراش خیلی حسادت بیجا کردن،

زندگیم  و ویرون کردن

بیشتر از اینی که اینا برام طلا بخرم تو مجردیم طلا داشتم،ماشین صفر خریده بودم،

افتادم گیره یه خانواده ندید بدید و عقده ای و خدانشناس

ممنونم عزیزم،دلم از این میسوزه که لیاقت من همچین آدم قدر نشناسی نبود،من تو نامزدبمون خودم مخصوص از ط ...

میدونه عزیزم درکت میکنم

فکر کنم همسرت نیست بشو همون دختر دوران مجردی با بچت کیف کن

بجنگ و شاغل شو

و برای خودت و بچت زندگی کن 

با دوستات خوش باش و همراه خانوادت لذت ببر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)