2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها قدر مجردی رو نمیدونیم

223 بازدید | 26 پست

پشیمونم به معنای واقعی عاشق شوهرمم با این حال ازش نفرت دارم همش هم بخاطر خانواده ‌ی بیشعورش.

اگر میدونستم خانواده انقدررررر تاثیر گذار هست در زندگی زناشویی به هیییییچ عنوان و دلیلی با این اقا ازدواج نمیکردم حتی اگر ایلان ماسک بود‌.

واقعا به طلاق فکر میکنم

عاشقی و تنفر 

نمیخونه این حسا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چرا درگیرش نشدی مثلا اینجوره ک وقتی تنها به شوهرم فکر میکنم دوسش دارم در کنار خانوادش ازش نفرت د ...

انشاالله عاقبتت بخیر بشه

اگه شوهرتو دوست داری و اونم دوستت داره

پس به خانوادش اهمیت نده

اصلا آدم حسابشون نیار

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خانوادش مگه چطورین؟اون دختر بلاگره هم گفت عامل جداییشون خانواده پسره بوده

من شهر دورم خانوادش میان بسیار شلخته بیشعور بی فرهنگ بی همه چیییییز اصلا اینی ک میگم ب حرف اسونه 

بعد نوه های دختریشونو میارن نوه ها بشدت فضول هر بار حدود یک ماه میمونن از راه دور تو هممممه چیزم دخالت 

وقتی میان زنگ میزنن این و اونو دعوت میکنن خسته م کردن