2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین⁉️

245 بازدید | 16 پست

بهش میگم فلان چیز بخر ،میگه وای من الان دارم میرم دنبال فلان کار هی سفارش میدی ،میگم خب منظورم اینه برگشتنی بخر😐یا یه کار بهش بگم همینه

اخرم انجام میده ،نمیدونم چرا اولش باید یه غر بزنه

چرا اینا اینجورین😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من بدتره 😅😅

بازخوبه برای شما آخرش انجام میده، برای من یا انجام نمیده،یا اگه بده کمه کمش یه ماهی طول میکشه 

مثلا سیب زمینی بخوام باید حتما از دو سه هفته قبل بگم.

البته الان دیگه اکثر کارهارو خودم انجام میدم، فروشگاه و تره بار و هرچی بخوام سفارش میدم بیارن 

واقعا تحمل رفتارهای مردا و پسرا رو ندارم اینکه نسبت به هرچی بیخیال ان خیلی رو مخه

واااای اره

مهمون داری ،خودتو داری خفه میکنی ،بعد میگه وایسا فوتبال تموم شه ،چرا استرس داری،مگه قراره کی بیاد ،چرا شلوغش میکنی ،مگه شستن و چیدن میوه و بقیه چیزا چقدر طول میکشه

واااای ارهمهمون داری ،خودتو داری خفه میکنی ،بعد میگه وایسا فوتبال تموم شه ،چرا استرس داری،مگه قراره ...

چون هیچ وقت مسئولیت ها و استرس های یه خانمو درک نمیکنن

اینکه خونه تمیز نباشه غذا خوشمزه نشه یا بچه یه سرما بخوره همه به خانوم ایراد میگیرن و آقایون اینو درک نمیکنن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

همسر من بدتره 😅😅بازخوبه برای شما آخرش انجام میده، برای من یا انجام نمیده،یا اگه بده کمه کمش یه ماه ...

کار خوبی میکنی ،من انقدر یه مدت استرس میکشیدم ،دائم مشغول بودم ،دیدم خودمو دارم نابود میکنم

الان یا خودش میره خرید یا سفارش میدم 

کار خوبی میکنی ،من انقدر یه مدت استرس میکشیدم ،دائم مشغول بودم ،دیدم خودمو دارم نابود میکنمالان یا خ ...

اره منم اوایل خییییلی حرص میخوردم ؛ حس میکنم از تنبلیشونه،

الانکه خودم انجام میدم ذهنم آرومتره  

شوهر من همیشه میگه هرچی میخوای صبح ها بگو نه عصر مثلا

خب شاید عصر یادت بیوفته چیزی لازمه

شوهر من میگه خب حرفتو کامل بزن ،یعنی بهش بگم عزیزم شما رفتی فلان جا کارت تموم شد ،هیچ دغدغه ای نداشتی موقع برگشت ،لطف کن دو کیلو پیاز بخر😂😂