2777
2789

از. زمانی ک جنگ شد  این حوری شدم 

همش بی دلیل استرس درونی دارم و گاهی دستام میلرزه

نمیدونم برم پیش روان شناس یا روان پزشک🫠

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید وسط تاپیک دوستمون.یه دعانویس خوب میخوام واسه سردی و دعوایی که بین منو همسرم تمومی نداره. ...

پیش مشاور رفتن منطقی تر نیست تا دعانویس؟ 

من یه اتفاقی افتاد و خیلی بهم فشار عصبی وارد شد از اون روز تا الان لرزش دارم

اره منم اون تایم خیلی فشار عصبی وحشتناکی بهم وارد شد ب خاطز همین این جوری شدم

توکل کردم خوب نشدم

آرامشی که با خواندن نماز و قران به دل آدم میشینه با هیچی نمیاد.

توی خونه حدیث کسا پخش کن یا دعای فرج یا قران.

مطمعن باش نتیجه میده

با تشکر ویژه از خدای مهربونم و امام رضا عزیزم ودعای شما دوستای گلم رفتم خونه خودم 🥳❤️

کورتیزول خون شما بیش از حد زیاد شده و باید کنترلش کنید 

یا با دارو طبق نسخه ی پزشک 

یا با ورزش سنگین مثل بدنسازی و یا با شنا و استخر 

زمانیکه ترس بیش از حد به انسان وارد میشه کورتیزول بدن کورتیوزل زیادی ازاد میکنه بخصوص در افرادیکه شجاعت لازم رو ندارن برای گذر از یک مرحله ی سخت 

همین کورتیزول باعث استرس و اضطراب میشه و زمینه ساز انواع بیماری ها در اینده هست طوریکه میتونه یک انسان رو راحت بکشه و نابود بکنه 

آقا هستم.......................................................................................................

استرس و لرزش دست میتونه نشونه اضطراب باشه. یه مدت که از جنگ گذشته، این چیزا طبیعی نیست. بهتره بری پیش روان‌شناس که بتونه راه حل‌های کاربردی بده. روان‌پزشک معمولاً برای دارو درمانی بیشتر وارد میشه. پس اگر استرس شدید داری، روان‌شناس اولین انتخاب خوبیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!