مادرشوهرم واسه اولیه که همش چپ میرفت راست میومد میگفت باید پسر بشه
سراین یکیم تا فهمیده حاملم داره همش تیکه میندازه مسخره میکنه که چ خبره انقد زود دوباره بچه آوردی
واسه شماهام انقد مریضن یا شانس من این بوده؟
فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا به روی خودش نیاورد و تبریک که نگفت هیچ تنها حرفی که در مورد بارداریم میزد این بود که بچم سقط میشه!!! ان شاالله خودش سقط بشه راحت بشم ازین همه آزارش
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
اصلا به روی خودش نیاورد و تبریک که نگفت هیچ تنها حرفی که در مورد بارداریم میزد این بود که بچم سقط می ...
این دیگه خیلی تهش بودهههه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خانواده ی همسرم همه سر سفره بودیم من حالم زیاد خوب نبود مادر همسرم گفتن خبریه همسرم اشاره کرد که بله ،بعد برادر شوهرام پاشدن از سر سفره کلی زدن و رقصیدن از ذوقشون کلی خجالت کشیدم 🤭
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
برای من سر هر دو خیلی خوشحال بود و سر از پا نمبشناخت بنده خدا کل فامیلم پر کرد که عروسم حامله اس از ...
آخی
1
5
10
15
20
25
30
35
40