2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه و به هیچکس تو نی نی سایت اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 87 پست
واقعا از قسط نبوده و این ویرایش شده حین تایپ ببخشید🫱🏻‍🫲🏾

*قصد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دنبال مشاور برای کنکور بودم که یکی از تایپک های یک کاربر رو اینجا دیدم(ک حدس می‌زنم خود همین مشاوره اس شایدم نباشه و من دارم الکی قضاوت میکنم ولی بازم مشکوکه)

گف ک آره مشاوره من عالیه خوبه کاربلده من ۷۰ درصد زیست زدم و ۶۰ درصد شیمی و کارش خوبه آیدی روبیکا اشو بهم داد و گفت ک برو بهش پیام بده (من ساده و خر) پیام دادم اصلا نپرسیدم طرف خودش چکاره اس رشته اش چیه مدرک اش چیه قرارداد و کدملی چیزی از طرف بگیرم (فقط عجله داشتم ک سریع تر ثبت نام کنم چون خانواده ام تازه راضی شده بودن)

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

اشکالی نداره عزیزم

اینو گفتم که گزارش نزنن .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

آقا من ب ایشون پیام دادم داخل روبیکا و یزره سوال پرسید ک آره چ رشته ایی هستی و کدوم شهر بعد گف بهم زنگ بزن یک سری چیزا رو بهت توضیح بدم😐💔(همونجا من احمق باید می‌فهمیدم ک داستان از چ قراره)

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

یه بارم یک نفر اومد تا پیک زد که شوهرم توی زندان پول نداریم دوتا بچه کوچیکم دو روزه غذا نخوردن و به س*** مارکت سر کوچه گلی بدهکاریم ماه قسطمون عقب افتاده کرایه ندادیم الان مغازه دار گفته اگه جنس می‌خوای ببری باید باهام رابطه داشته باشی خانوما چیکار کنم دو روزه بچه‌هام نون خشک هم نخوردن یک نفر گفت فقط ۲۰۰ هزار تومان دارم شما شماره کارت بده است واریز کنم تا سر برج حقوق گرفتم بهت پول می‌ریزم و چند نفر دیگه هم گفتن من هم گفتم شماره کارت بده که نی نی یار اومد توی خصوصی و بهم گفت شماره کسی که تاپیک زده و شماره کسی که گفته شماره کارت بده یکی هست و کامنت‌های دیگه هم همه از یک محله هستند کاملاً مشخصه که هماهنگ شده است

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
*قصد

داداش تصیح کیبوردم روشن و خودش واس خودش تصمیم میگیره مهم اینکه ک نیت حرف برسونم اوکی؟

آقا من ب ایشون پیام دادم داخل روبیکا و یزره سوال پرسید ک آره چ رشته ایی هستی و کدوم شهر بعد گف بهم ز ...

ای بابا

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه بارم یک نفر اومد تا پیک زد که شوهرم توی زندان پول نداریم دوتا بچه کوچیکم دو روزه غذا نخوردن و به ...

عجب ادمایی پیدا میشن 😓

از قسط نوشتنت معلومه از قصد بوده

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

داداش تصیح کیبوردم روشن و خودش واس خودش تصمیم میگیره مهم اینکه ک نیت حرف برسونم اوکی؟

شما تایپ کن کاری نداشته باش من اصلاح میکنم . ملت منتظرن بعدا جوابها رو میدی 

اوکی؟!

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .