2777
2789

ببینید این مرد زن داشته ما نمیدونستیم حالا تماس در حد یکی دو بار گوشی من بوده خانومه میخاد شکایت کنه  چون من باهاش نبودم بخاطر تهمتش میتونم شکایت کنم دیکه؟

شکایت نمیکنه اینقدر بد نباشین  باید بهش حق بدی باید دقت میکردی که با مرد متاهل نری خانمش کاملا حق داره ولی شکایت نمیکنه مطمئنم 

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرده 😂اخه کرم از اقاهس چرا وقتی متاهلی

واقعا کرده 😬🤦😂چقدر بیکار بوده

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

وقتی تو رابطه های قبلیش دختر  مجرد پا داده دیگه نمیشه بگی کرم فقط از مرده س ـ

اللنم تو که نمیدونستی متاهله. برو راست و حسینی بگو خبر نداشتم 

اگر دوباره خواستی یا نر جماعت رل بزنی اول شناسنامه شو رویت کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واقعا کرده 😬🤦😂چقدر بیکار بوده

وقتی تو رابطه های قبلیش دختر  مجرد پا داده دیگه نمیشه بگی کرم فقط از مرده س ـ

اللنم تو که نمیدونستی متاهله. برو راست و حسینی بگو خبر نداشتم 

اگر دوباره خواستی یا نر جماعت رل بزنی اول شناسنامه شو رویت کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میگم اصلا خبر نداشته که زن داره 😑

میدونم خبر نداشتی منم دارم همبنو میگم. برو بگو خبر نداشتم. بعضی مجردا خبر دارن که متاهله اما میرن تا بتیغن