2777
2789
عنوان

مشاوره

44 بازدید | 6 پست

ਬدوستان شما هم جای خواهرای من حوالی یه ساله که اخلاقم به کل عوض شده ۲۵سالم هست  و تک فرزند  داعم بد خلقم و پدر و مادرم از این رفتارای من کلافه شدن انگاری یه جنی چیزی تو وجودم رخنه کرده بهونه گیر شدم احساس میکنم هیچ کس تو این دنیا دوستم نداره حتی خدا هم ازم رو برگردونده به هیچ  جایی نرسیدم طوری شده که یه روز خونه نیستم مادر و پدرم خوشحالن که نیستم و وقتی میام میگن که کاش هیچ وقت نبودم منزوی شدم و افسرده هیچ چیز خوشحالم نمیکنه حتی کارم به فحاشی کشیده به نظرتون چیکار کنم هر چقدر از خدا میخوام کمکم کنه و از این رفتارا نجاتم بده صدامو نمیشنوه وجودم شده پر از عقده و عصبانیت و خلاصه شدم یه آدم عوضی دیگه نه خدا دوستم داره نه پدر مادرم حتی سر ازدواج کردن هم همینه انگاری هیچ کس به من  کششی نداره دیگه بعضی موقعا مرگم رو از خدا میخوام کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم برم دکتر نمیخوام تو این سن کارم به دارو های خواب اور بکشه 💔

چه ربطی داره 

توی این سن؟ برو مشاوره با صحبت حل میشه 

ذهنت نا آرومه 

خسته ایی 

حل میشه 

طرز فکرت رو اصلاح‌کن🙄

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
چه ربطی داره توی این سن؟ برو مشاوره با صحبت حل میشه ذهنت نا آرومه خسته ایی حل میشه طرز فکرت رو اصلاح ...

همش به خدا کفر میگم که چرا من باید حال و روزم به این وضعیت بیافته چرا همه موفق شدن من نه چرا همه شغل خوب و زندگی خوب دارن من نه ذهنم پره از این درگیری ها شما پزشک خوب میشتاسین که کارش خوب باشه ؟

همش به خدا کفر میگم که چرا من باید حال و روزم به این وضعیت بیافته چرا همه موفق شدن من نه چرا همه شغل ...

بعضی روزا انقدر گریه میکنم که دیگه چشمام باز نمیشه پدر و مادرم داعم سر کوفت بقیه رو میزنن سر من دیگه واقعا از این وضعیت خسته شدم