2777
2789

یکی از فامیلا امروز دعا داشت من با دختر خالم ک ماشین داره داشتم میرفتم  بد موقع هم گذاشته 3و نیم تا پنج اما 3 روزم بیشتر نیس گفتم برم وسط راه دیدیم یه 206 عین وحشیا وسط خیابون ترمز کرد دقیقااا وسط خیابون  اول فک کردم تصادف شده ک بعد دختر خالم دید مرده زنشو کشید وایی و دختر خالم میگف داره میزنتش داره میزنتش همه هم بوووق بوووق گرفت پیاده شد زنش رو هم از تو ماشین از لباسش گرفت کشید پایین و میزد تو سر و صورتش موهاشو کشید لگدش زد عین وحشیا میزد زنه داشت عرر نیز زیر دستش  چند نفر هم ماشینشون رو رها کردن رفتن دویدن زنه بدبخت رو از دستش نجات بدن و داد میزد رو سر زنش ج..ن..د.هه بی شرف  اشغال من خودم تن و بدنم داشت می‌لرزید باردار هم هستم آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم از استرس  مرده هم رفت یه چماق اندازه دو متر در آورد نعره میزد هر کی نزدیک شه میزنمش ما داشتیم سکته میکردیم دختر خالم اولین کوچه پیچیدم سمت راست و بلد زد از کوچه پس کوچه مارو برد سمت خونه وحشتناک بود اون اتفاق وحشتناک بخدا با حال بد دارم تایپ میکنم خدا نسلشو منقرض کنه

من بودم به ۱۱۰ زنگ میزدم فیلم هم می گرفتم میدادم به خانومه غلط کرده مرتیکه 

یه بار یه راننده پژو زد به موتور بیچاره موتوری پرت شد وسط چهارراه زخم زیلی شیشه موتور خورد شد و ...پژو فرار کرد همه دویدن سمت موتوری من همون لحظه از پلاک پژو عکس گرفتم بنده خدا ۶۰ سالی داشت کشیدنش کنار رفتم گفتم آقا اگر میخوای از راننده شکایت کنی پلاکش رو عکس گرفتم حتی چهرش رو هم کامل دیدم اگر میخوای شاهد هم میشم کلی دعام کرد و بعدها پیام داد با همون عکس من و دوربین راهنمایی رانندگی یارو رو گیر آوردن و تشکر کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.