2777
2789

هنوز هیچ تصمیمی ندارم.. بذنج که پای ثابته یا لوبیا پلو یا خورشت جوجه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کشک بادمجون و شب میخورین ترش نمی‌کنین یا ضعف نمیکنی بخاطرکشکش

نه نعنا خشک تفت میدم  میریزم روش من البته کم‌مبخورم خودم اونام مشکلی  ندارن ولی کلا غذاهای با طبع سرد رو شب که چای میخوریم با نبات میدم به بچه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشک بادمجون بچه هام خیلی دوست دارن اما دیروقت شام میخوریم چون ناهار دیر خوردیم یه ساعت دیگه براشون س ...

میشه بگی چجوری ککشک بادمجون درست میکنی چیا میریزی توش

مامان من هیچ وقت کشک بادمجون درست نمیکرد فقط خوراک بادمجون درست میکرد منم فقط اونو بلدم

پیاز و سیر  گوشت چرخ کرده و‌بادمجون و سیب زمینی و گوجه

فوق العاده خوشمزس

دستور کشک بادمجونو بگو امشب یه تنوعی بدم☺️

آهان ولی بادمجون طبعش گرمه فقط نفخ میاره ما همیشه ظهرمیخوریم

نمی دونم طبعش رو راستش اما ظهر خیلی اصرار کردن منم قبول کردم معمولا ما هم شب نمیخوریم اما خب من چون شاغلم بچه هام همیشه زود میخوابن پنج شنبه ها بعد شام باهم فیلم میبینیم و تا حدود ۲ یا بیشتر بیداریم بخاطر همون سخت نگرفتم 

هرشب برنج میخورین؟ظهر ها چیمن ظهر غذای برنجی میذارم شب نونی یا حاضری.

چوو همسرم برای نهار فرداش غذا میبره. دیگه شبا برنج میزارم اما خودم به ندرت برنج مبخورم وعده نهار. شامم سالاد یا ماست و خیار میخورم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏