2777
2789

از بچگی علاقه خاصی به اینجور دیوونه بازی ها داشتم 

هی تو ذهنم سناریو میچیدم 

مثلا یه پسری عاشقم شده و به خاطر من کلی با این و اون دعوا میکنه و چاقو تو جیبش گذاشته رو هرکسی که بهم چپ نگاه کنه چاقو بکشه و اگه بفهمه پای کس دیگه ای در میونه تهدید به مرگش کنه!!خودمو تهدید به مرگ کنه ☹️😃🗡🪓

یا اگه بهش  جواب بله ندم خودشو با هفت تیر خلاص کنه 😅😅😭🤣

اسم منو رو سینش و عکس چشامو رو کتفش تتو کنه 

هرشب به یادم مست کنه🍷🍾

عکسمو ببینه اشک بریزه گریه کنه 😭

نخدید دیگه هرکی یه جور فانتزی داره !!باور کنید هنوزم ته ته دلم از این چیزا میخواد نمیدونم کی میخوام  به خودم بیام ببینم اصلا عشقی وجود نداره 

کی به کیه بابا😄😅🤣🤣

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا تو واقعیت دیدم  به جز تتو  که به جاش عکسم تو گوشیش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من داشتم دقیقا همچین شخصیو...بیچارت میکنه بدبخت میشی اینقدر حساسه باید یک لحظه هم جایی نری که یه وقت کسی نگات نکنه باهاشم بری بیرون توهم میگیره کسی نگات کرده و میخواد با طرف حمله کنه و همیشه چاقو باهاش بود..

یچیزی مثل قبادِ فیلم شهرزاد؟

اره 😅😅🤣

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
همه اینا تو واقعیت دیدم به جز تتو که به جاش عکسم تو گوشیش

چن سالش بود ؟میشه قضیش رو بگی ؟

آره عزیزم، مجبور شدیم کلی هزینه‌ی وکیل و وقت و آبرو بدیم تا با حکم دادگاه دست از ازار و اذیتمون برداره و گورشو گم کنه. 

اینا مریضن، متاسفانه من کم سن بودم و فکر میکردم عاشق واقعی همچین ادمیه!

من توی بقیه دیدم

نگاهشون که میکنی حالت بهم میخوره

یبار سر همین چیزا دیدم یکی یکیو کشته بود و بدتر ازون دختره که زندگی فلاکت بارشو با چنین ادمایی پرکرده بود

خیلی بی کلاسیه مرد باید با پولش ابراز علاقه کنه

من داشتم دقیقا همچین شخصیو...بیچارت میکنه بدبخت میشی اینقدر حساسه باید یک لحظه هم جایی نری که یه وقت ...

نامزدت بود 

من یکی شونزده سالگی عاشقم شد البته بعدها فهمیدم چند سال دنبالم بود چند نفرو فرستاد صحبت کنن نامه میفرستاد همه رو رد کردم جواب ندادم وقتیم به یکی جواب مثبت دادم ماهها مریض شد افتاد تو خونه مادرش اومده بود که چکار کنم 

حالا بعده بیس سال باز اومده پیدام کرده هنوز عاشقتمو نتونستم فراموشت کنم 😶

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...