2777
2789

من امروز خیلی دلم گرفته بود این کار رو کردم حس سبکی دارم چون تازه این کار رو کردم حالم رو بهتر کرد؟ یا اگه مداوم ادامه بدم همچنان حس خوب میگیرم؟

و اینکه دلم می خواد این نوشته هام رو همسرم هم بخونه چون نقش داشته تو حال بدم و درک نمی کنه بنظرتون اگه بزارم یه جایی جلو چشمش می خونه؟مشتاق میشه برای خوندن ادامه اش یا نه؟ 

بله نوشتن خیلی خوبه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفتر داشتم مجردیم

بلانسبت عین خمکا هررررچی میشدو مینوشتم

مامانم نگو قابمکی میره میخونه 

هرچی میفهمید میگفت حس میکنم فلان کارو کردی 

😂

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بعد خیانت دیدن حالم بد بود هی نوشخوار ذهنی داشتم تا اینکه نوشتم حالم خوب شد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من دفتر داشتم مجردیمبلانسبت عین خمکا هررررچی میشدو مینوشتممامانم نگو قابمکی میره میخونه هرچی میفهمید ...

چقدر بده ، اصلا به حریم خصوصی بچه احترام نمیذارن، 

من دیگه هیچوقت چیزی رو کاغذ ننوشتم فقط تو نوت گوشیم مینویسم و پاک یا مخفی می کنم

من دفتر داشتم مجردیمبلانسبت عین خمکا هررررچی میشدو مینوشتممامانم نگو قابمکی میره میخونه هرچی میفهمید ...

رفیق بی کلک مادرررر💔😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به صورت مداوم می نوشتی؟ حس سبکی که اولش داشتی با بقیه نوشته هات هم داشتی؟

تقریبا یکی دو سال مینوشتم 

اره حس میکردم

گوش شنوا برا درد هام دارم

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌