2777
2789
عنوان

نامه به دخترم 🥲

239 بازدید | 17 پست

مامانم قشنگم دخترم همه کسم جونم عمرم قلبم داروندارم ماه شب تارم هستی من وجودم نورچشمم امیدزندگیم 
کاش من میمردم و این روز رو برای تو نمیدیدم مادرم
کاش من میمردم و بچه طلاق شدنت رو نمیدیدم مادر
گل من ، الان که مینویسم تو رو مبل نشستی و ۶ سال و نیمته و داری با گوشیت بازی میکنی و نگران اینی که نکنه من دارم گریه میکنم و میپرسی مامان ببینمت و مطمن میشی ک چشام خشکه
آخ دردت بجونم بچه ام که این روزارو دیدی
میمردم مادر این روزای سختو واسه تو نمیدیدم مادر قشنگم دختر خوبم
این رو بدون من هیچ وقت نخواستم به طلاق برسیم
به خدا قسم به بزرگیش قسم من تا پای جونم تلاش کردم که زندگیمونو حفظ کنم بچه ام
اما به جایی رسیدم که میترسم این همه درد و رنجی که دارم از فشار بیش از حد تحمل میکنم از پا درم بیاره . گل من دارم بوی مرگ رو حس میکنم مامان
از مردن نمیترسم دختر قشنگم
از این میترسم که تو رو تو این دنیا تنها بزارم 
من دیگه جونم به لبم رسیده عزیز قلبم
زندگیمون جهنم شده
دارم اتیش میگیرم که تو داری تو این شرایط بزرگ میشی
تو هر روز شاهد دعوا و ناراحتی و اشک و جر و بحث مایی
از این همه فشاری که داری تو این سن تحمل میکنی میترسم دخترکم
میترسم آسیبهای جدی و بدی ببینی که حتی با پول هم نشه در اینده درمانشون کرد
من مجبورم بین بد و بدتر برای تو بد رو انتخاب کنم
باید انتخاب کنم برات و چه مسولیت سنگینی دارم و میترسم ازش. بخدا قسم که میترسم از اینکه نکنه اشتباه کنم . نکنه تو بزرگ بشی و بهم بگی مادر چرا اینکارو کردی . من اون روز روز مرگمه 
همین الان داری ازم میپرسی مامان داری گریه میکنی....و بعد بقیه اشو هم خودت میگی ! دروغ همیشگیمو به خودم تحویل میدی ... مامان چشمت میسوزه اره گریه نیست 🥲 اما تو میدونی . مگه میشه ببینی و نفهمی . تو خیلی باهوشی . هردومون میدونیم که داریم بهم دروغ میگیم . تو داری با این سن کمت غم به این بزرگی رو تجربه میکنی و میفهمی...
من مجبورم بین بدتر که زندگی تو این جهنمه که داره روح بزرگ و قشنگتو ، ذوق و شوق بچگیتو ، خنده هاتو ، رقصیدنتو میگیره و بد که زندگی دو نفره امون بعد از طلاقه ولی بجاش یه خونه اروم داریم که توش دیگه جنگ و دعوا و بحث و گریه نمیبینی ، بد رو انتخاب کنم
من تصمیم گرفتم بجای اینکه این مادر افسرده و زمین خورده رو با گریه ها و اشکهای هر روزه اش ببینی که سگ سیاه افسردگی از بی محبتی و بی توجهی شوهرش سلول به سلولش رو گرفته و حس میکنه یه موجود بی ارزش و بی هویت و دوست نداشتنیه
یه مادر قوی و محکم ببینی که اولش بخاطر حفظ ارزش خانواده تا پای جونش وایستاد سر زندگیش
و بعد که دید ادامه دادن دیگه فایده ای نداره جز اینکه هر روز شرایطمون بدتر از دیروز میشه تصمیم گرفت خودش و بچه اش رو از یه جهنم نجات بده و بره یه گوشه این دنیا ، محکم و تنها و بدون پشتوانه زندگیه خودش و بچه اشو بسازه و تمام تلاششو کنه تا دخترکش تو ارامش و امنیت و شادی بزرگ بشه

جونم نمیدونم بزرگ بشی چقدر از این روزا رو یادت خواهد بود اما الان من تو شرایطیم که از شدت فشار روانی که رومه و غم و اندوه و ناراحتی که دارم حتی انرژی و توان ندارم پاشم کارهای اولیه و روزمره رو انجام بدم ... حس میکنم اونقدر سنگینم که حتی بلند شدن و غذا پختن برام سخته ... نمیتونم باهات بازی کنم . برقصم . بخندم . عصرها به زور خودمو میکشم و پارک میبرمت ... صبح ها انرژی ندارم حتی از خواب بیدار بشم ... غم و سختیام اینقدر زیاده که انگاری لالم تو محبت کردن بهت . حتی باهام حرف میزنی نمیفهمم چی میگی انگار . من بخاطر پافشاری تو حفظ این زندگی کنار یک مرد اشتباه خیلی اسیب دیدم و حتی حق داشتن یه مادر سالمو هم ازت گرفتم

جو خونه امون سیاهه سنگینه و تو داری تو این محیط بزرگ میشی

و من نمیخوام اینجوری ادامه پیدا کنه

من میخوام بلند بشم

خودمو تورو نجات بدم

بریم واسه خودمون دوتایی زندگیمونو بسازیم و تو ارامش و تعادل و سلامتی زندگی کنیم و این روزا و دردایی که باهم کشیدیم با گذر زمان برامون کمرنگ و کمرنگتر بشه
میدونم بعد از طلاق پدرت رو کمتر میبینی
ولی بجاش یه خونه امن و اروم داریم که دیگه استرس و تنش رو نمیبینی ،  سلامت روح و روان داری و یه مادر سالمتر داری که اینجوری میتونی زندگی با کیفیت تر و شادتری رو تجربه کنی
من تمام عذاب وجدانم فقط تویی دخترکم
امیدوارم روزی ک بزرگ شدی من رو درک کنی و بهم حق بدی که من بخاطر خوشبختیه تو اینکارو کردم وگرنه اگر به سوختن و ساختن من بود هزار سال بخاطر تو میسوختم و میساختم عزیزکم اما این سوختن و ساختن واسه منه تنها نیست . من بسوزم جلو چشمات . تو هم میسوزی کنار من
کاش میمردم و این روزا رو برات نمیدیدم
همین الانم بخاطر روزا و صحنه های بدی که دیدی جیگرم خونه
آدم بزرگش هم اعصابش نمیکشه این زندگیه جهنمی و این دعواهارو ببینه و تاب بیاره و آسیب نبینه که تو با این سن کمت این روزا رو دیدی مامان قشنگم
نفس کشیدن تو این خونه حتی سمیه ... 

منو ببخش اگر بزرگ شدی و حتی یک درصد متوجه شدی این تصمیم و استدلالم اشتباه بود

منو ببخش اگر راهی برای موندن بود و من به عقلم نرسید و نرفتم

حلالم کن اگر یک درصد حتی دارم اشتباه میکنم

عقل و توان من فقط در همین حد بود و من تمام تلاشمو کردم تا تو خوشبخت و خوشحال باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدرش چکار کرده

تاپیکای قبلیم هست

اذیت و ازار . بی توجهی . خودخواهه خودشیفته است . تحقیر میکنه .

ببینه خوشم تا از دماغم درنیاره بیخیال نمیشه . حسودی میکنه حتی به رنگ پوستم ک سفیدترم ازش! 

دیگه منم تا تونستم تحمل کردم و موندم

اما الان بجایی رسیدم که اینقدر زخم و ضربه خوردم افتادم خودم

اصلا میترسم از این حالت غم و اندوه دربیام دیگه

چون مثلا ببینه امروز حالم خوشه و پاشدم با بچه بازی کردم ! تا با بی توجهی و غر زدن کاری نکنه که فروپاشی روانی کنم و تو لاک افسردگیم نرم ولم نمیکنه

باید خیالش راحت باشه تو غم و اندوهم 

ناراحتم

بیخیالم بشه

لذت میبره از اذیت و ازارم

از قصد حرفایی میزنه که ناراحتم کنه

و بعد که من افتادم به ناراحتی و غم و جیغمو دراورد

ساکت میشه و با لذت مثل مرغ سرکنده شدن منو نگاه میکنه 

و میگه مگه من چکار کردم

چی شده باز امروز 🫠

مگه حرفی زدم 🫠

برید مشاور بنظرم مریضه

درمان نمیشه

درد بی درمون داره

واینکه اصلا نمیخواد تغییر کنه

خوشه تو حال خودش!

فقط مارو بدبخت کرده . خودش تو دنیای خودش داره راحت لذتشو میبره و زندگیشو میکنه

درمان نمیشهدرد بی درمون دارهواینکه اصلا نمیخواد تغییر کنهخوشه تو حال خودش!فقط مارو بدبخت کرده . خودش ...

لذت اگه می‌بره چرا مثل مرغ سر کنده نگاه میکنه

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔