2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همه غذامونو بخشید

651 بازدید | 60 پست

با اقوام شوهرم رفتیم باغ اینجا رسمه هرکس غذای خودشو میاره ساده ساندویچی و خونگی

منم چون چند بار مادرشوهرم غذا درست کرده بود بهش گفتم بزار اینبار من ساندویچی میارم 

منم به اندازه خانواده خودمون و مادرشوهرم سوسیس بندری درست کردم یکمی هم بیشتر 

رفتیم اونجا یکی از اقوام دیر کرد همه گشنه بودن خواهرشوهرم نوجوونه اومد با مادرشوهرم غر زد من گشنمه یه ساندویچ بگیر  به مادرشوهرم وسایلو دادم گفتم براش بگیر زودتر بخوره 

بچه ها بوی غذا رو فهمیدن یواش یواش جمع شدن دور مادرشوهرم گفتن خاله ماهم میخوایم .مادرشوهرم برا همه گرفت فکر کنم یه ۵الی ۶ بچه بودن حتی یکی دوتا بابا هم بهشون پیوستن هی ناخونک میزدن 

من تو اون لحظه نمیدونستم چیکار کنم هم  زشت بود بگم نده هم داشت همشو میبخشید ساندویچا هم پر پیمون میگرفت تا جایی که جا داشت توشون رو پر میکرد 

دیگه هیچی از همش اندازه یه بشقاب کوچیک موند 

سفره انداختن من فقط درحال ذوب شدن و خجالت کشیدن بودم .همون یه تیکه هم جلو پدرشوهرم بود .منو و شوهر و مادرشوهرمم نون با سبزی میخوردیم 

تا یکم بعد یکی از خاله هاش فهمید برامون یکم خوراک لوبیا فرستاد 

هنوز بهش فکر میکنم هم خشمم میگیره هم خجالت میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چیزی گذشته خوردن دیگه نوش جونشون دفعه دیگه بیشتر اینا درست کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اشکال نداره خودشون میفهمن

منم یبار توی باغ رفتم کوکو سبزی سرخ کنم بچه ها جمل شدن خوب بوی کوکو هوس برانگیزه

منم همه کوکوهارا لقمه کردم دادم بچه ها و بزرگترها وسطش گفتن نه بزار برای خودتون گفتم الان بخورید سر سفره ما از غذای شما میخوریم 

همشون جمع شدن لقمه گرفتن خورن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

چه عجیب ، یعنی همه نشستن دور سفره بعد هر کی غذای خودش و خورده و به بقیه نداده ؟ خوب اینجوری که خیلی ناجوره ، بالاخره بزرگا هیچی ، بچه ها میبینن دلشون میکشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بنظرمن کار شما ومادرشوهر خیلی خوب بود،کاردیگرون زشت بود که شکم بچه هاشونو شما سیر کردین،ی تعارف نزدن بیاین کنار سفره ما بشینین

به این فکرکن چه خوشمزه بوده که همه دلشون خواسته🤗

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
دیگه چیزی گذشته خوردن دیگه نوش جونشون دفعه دیگه بیشتر اینا درست کنی

مگه من قراره همه رو سیر کنم.خودشون بچه هاسون غذاهاشونو دوست ندارن میریزن رو غدای ما 

حالا که بعدا یاد گرفتم تا لحظه اخر غدا رو نیارم وقتی هم اوردم اول برا خودمون میکشم باقیشو تو چند تا ظرف کوچیک میگیرن پخش میکنم رو بقیه سفره تا اگر بچه ای دلش کشید بخوره .نه ایکنه بخوایم همه دو ما سیر کنیم