2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همه غذامونو بخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 60 پست
میگفت ما واسه فلانی زودتر گرفتیم شما هم اگر می خواید زودتر بخورید برید مامان هاتون بگیدخاله هم با بچ ...

جدا واقعا نظراتتون فقططط

یبار پیش اومده،هرسری که این داستان نیس

بندگان خدا شب هم قرار نیس گرسنه بهوابن

کار بقیه زشته که دیدن اینا غذاشونو دادن به بچه هاشون،نگفتن بیاین اینم غذای ما برای شما(دیگه تهش خاله متوجه شد)

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
مگه من قراره همه رو سیر کنم.خودشون بچه هاسون غذاهاشونو دوست ندارن میریزن رو غدای ما حالا که بعدا یاد ...

به نظرم کار خوبی میکنی ولی اگر شماهم سعی کنی مثلا مثل بقیه غذاهای ساده تری درست کنی شاید کمتر بیان سمت غذای شما

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یه چی بگم البته ببخشیدا واقعا شرمندم اما رو دلم میمونه اگه نگم

متاسفانه اصلا فرهنگ دورهمی وتفریح رو ندارید!

یعنی چه که هرکس برای خودش غذا میکشه،اونم غذای مختلف که ممکن بقیه هم دلشون بخواد

والا مسخرس،همه دور یه سفره باشن و هرکی غدای خودش جلوش باشه

باهم قرار بزارید همه یه مدل غدا ببرید

بعد اینکه مگه هرروز باغ وتفریح

بستگی به وسع مالیتون میتونید جوجه یا چیز بهتری بردارید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

جدا واقعا نظراتتون فقطططیبار پیش اومده،هرسری که این داستان نیسبندگان خدا شب هم قرار نیس گرسنه بهوابن ...

این مورد فقط یکبار پیش نیومده دفعه های دیکه هم شده باز همه هماهنگ کردن حلیم بخورن  یا یکی رفته واسه همه حلین خریده

منو و شوهرم حلیم دوست نداریم ماکارونی درست کردم باز مثلا بجا ۲ نفر خودمون اندازه ۴ الی ۵ نفر درست کردم 

باز همه بچه هاشون از مال ما خواستن چون حلیم دوست ندارن

نوش جونشون ولی خوب منم برام نمیشه بیشتر از این دیگه درست کنم

ماماناشون به خودشون زحمت بدن غذای بهتری درست کنن 

ولی از کیسه خلیفه بخشیدن هم درست نیست میشد به بزرگتراشون بگه سفره زودتر بندازیم بچه هاشون گشنه اند ی ...

جات بودم سر سفره میگفتم ماشاالله بچه هاتون همه ساندویچ خورن امون ندادن سفره پهن شه غذامو بزارم وسط، نوش جونشون.دفعه بعد همه بندری بیاریم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

جدا واقعا نظراتتون فقطططیبار پیش اومده،هرسری که این داستان نیسبندگان خدا شب هم قرار نیس گرسنه بهوابن ...

من اصلا حالم ازاین مدل تفریح بهم خورد

ما بخوایم دورهمی بیرون بریم

همه بدون استثنا جوجه میارن با برنج

آقایون کباب درست میکنن و همه دور یه سفره غذا ی یکسان میخوریم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یک بار و ده بار نداره

واسه چی باید از خودت بزنی و بگذری واسه بقیه

در ضمن این نظر توئه که دلت می خواد چیزی که پختی رو بدی بقیه خودت گرسنه بمونی یا چیزی که دوست نداری بخوری حالا چه یک بار چه ده بار

اسی و خیلی ها دوست ندارن

پس اجازه نداری بقیه رو سرزنش کنی و بگی کارشون اشتباهه

تو دوست داری برو بذار همه بیان خوراکی تو رو بخورن و برن خودت هم بمون گرسنه یا چیزی که دوست نداری بخور

همچنان فقط نظراتتون که فکر می کنید همه باید مثل شما باشن

آخرش هم یه خاله متوجه شد نه همهگی که بچه هاشون غذای اینا رو لنبونده بودن

اونم چیزی که داده شاید اینا دوست نداشتن بخورن

متوجهی اینجور وقتا یا غذاها رو همه با هم مشترک می خورن یا هر خانواده مال خودش رو یا نه

یا بازم می خوای فاز فداکاری بگیری و بگی هرکی فداکار نیست کارش غلطه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
این مورد فقط یکبار پیش نیومده دفعه های دیکه هم شده باز همه هماهنگ کردن حلیم بخورن یا یکی رفته واسه ...

این چیزا رو باید ازقبل هماهنگ کنید

یه گروه تو مجازی درست کن خودت مودبانه این قضیه رو مطرح کن

استارتر یه چی بگم البته ببخشیدا واقعا شرمندم اما رو دلم میمونه اگه نگممتاسفانه اصلا فرهنگ دورهمی وتف ...

اتفاقا چون میخوان سخت نگیرن و دورهمی ها زیاد باشه اینطور میکنن یکی صاحب باغه برا اینکه هی جمع باشن دیگه هرکی ناهار خودشو برمیداره میبره.که بعضی وقتا هماهنگ میشن رو نوع غذا بعضی وقتا ساده 

وقتایی که جوجه هست تقریبا اعلام میکنن همه مرغ میارن چون اونو واقعا نمیشه تکی خورد

ولی باقی موارد هرکس هرچی خواست میاره 

دیگه منم که نمیشه بقیه رو بگم از همه کوچیکترم 

این چیزا رو باید ازقبل هماهنگ کنیدیه گروه تو مجازی درست کن خودت مودبانه این قضیه رو مطرح کن

وای نه ترو خدا یه مدته از گروهاشون اومدم بیرون خیالم راحته 

همش حرفاشون خاله زنکه

اتفاقا چون میخوان سخت نگیرن و دورهمی ها زیاد باشه اینطور میکنن یکی صاحب باغه برا اینکه هی جمع باشن د ...

چرا نشه؟

مثلا یبار همه ماکارونی رشته ای بیارن

یبار کوکو

یبار همین بندری

والا شدن که میشه

این مورد فقط یکبار پیش نیومده دفعه های دیکه هم شده باز همه هماهنگ کردن حلیم بخورن یا یکی رفته واسه ...

اهان،اگه قبلا تکرار شده خب حرف شما درسته

اینو هم مفهم و به یاد داشته باش که همه هم نظر تو نیستن

یکی دوست نداره

اشکالی هم نداره 

همون طور که تو رفتار یک نفر مثلا من و اسی رو اشتباه می دونی ما هم رفتار تو رو مادر شوهر اسی رو اشتباه می دونیم

تو هم درست و غلط رو مشخص نمی کنی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من اصلا حالم ازاین مدل تفریح بهم خوردما بخوایم دورهمی بیرون بریمهمه بدون استثنا جوجه میارن با برنجآق ...

ما کلا تعداد بالابخوان برن،منو شوهرم بهونه میاریم که نریم

و نمیریم

دیگه چی بشه در حد دوسه خانواده ی ناهار بیرون باشیم،یکی میشه مسئول خرید.تصمیم میگیریم غذا چی باشه،اون بنده خدا میره سراغ تهیه خوراکی ها