2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دردو دل کنم

316 بازدید | 40 پست

😭😭😭😭😭 تورو خدا خانواده شوهر کیا هستین ؟

چرا عروسارو دوست ندارین بقران ک احترامشونو داشتم قدرشونو داشتم هرچی میشه به چشم من میبینن 

به جون بچه هام دعوا میکنن منو مقسر میبینن 

خونه منو خاهر شوهر دومرتبه من پایین ایشون بالا پتوهاشو میندازن جلو در حیاطم ابش میاد تو دست پا یبار بهش گفتم پهن کن اون وری هرچی از دهنش درمیاد میگه الانم میگه هرچی دعوا تو خانوادمون شده تو باعث شدی به جون بچه هام تا حالا دخلات نکردم نمیکنم دیگه انقدر خسته شدم بعضی وقتا میگم خودمو بکشم بره خلاص شم

شوهرتو بکش سمت خودت هیچ کاری نمیتونن بکنن

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حفظ احترام در حفظ فاصله است نه شما دختر اونا هستی توقع محبت بیجا نباید نه شوهرت پسر خانواده شما نباید توقع بیجا داشت وقتی حریم و فاصله ها حفظ بشه دیدار ها به اندازه کافی باشه مهمونی ها همینطور خود به خود زمینه دخالت و اینها فراهم نمیشه ولی وقتی مثل قبایل بدوی همش تو کار و زندگی همدیگه باشید فاصله و حریم نباشه میشه همین وضعیت 

من خودم انشالله خدا بخواد دارم عروس میشم ، فقط خدا بخواد این دفعه 🥲🧡بنظر من دوری و دوستی ، حتی اگه ...

به قران ک فاصله دارم تو خونه خودم بازم اذیت میکنن خسته شدم بقران خستم انقدر جنگیدم زندگیمو بسازم

خیلی دوستش دارم با اینک سمت منه ولی بازم حرفاشونو میگن

خیلی خوبه ک ، پس معلومه حق باتوعه🧡

همون دوری کردنه ، مثلا مامانم ب دروغ میگع رفته مشهد ، رفته شهرستان پیش خواهرش ، حتی غید ها هم زیاد نمیره دیگه ، خوب کاری هم می‌کنه 

عزیزم حفظ احترام در حفظ فاصله است نه شما دختر اونا هستی توقع محبت بیجا نباید نه شوهرت پسر خانواده شم ...

انتطاری جز دوری ازشون چیزی ندارم دور نمیشن ازم دورنمیشن همش به شوهرم زنگ میزنن کاری میکنن رفت امد داشته باشیم

به قران ک فاصله دارم تو خونه خودم بازم اذیت میکنن خسته شدم بقران خستم انقدر جنگیدم زندگیمو بسازم

خب بین مثلا اگه خونه طبقه بالایی ، دم دری چیزی دیذیشون ی سلام بده احوال پرسی  بشدت سریع اما با لحن مهربانانه ، واسه عید ها هم بهونه بیار دعوتی نرو ، لگو مریضم و... شهرستان برو و....

خیلی خوبه ک ، پس معلومه حق باتوعه🧡همون دوری کردنه ، مثلا مامانم ب دروغ میگع رفته مشهد ، رفته شهرستا ...

بدیش اینه خودی نشون نمیده نمیگه دهنتونو ببندین😭😭😭😭

انتطاری جز دوری ازشون چیزی ندارم دور نمیشن ازم دورنمیشن همش به شوهرم زنگ میزنن کاری میکنن رفت امد دا ...

شما دارید یه جا زندگی میکنید همین به اندازه کافی خودش دردسره چیزی دیگه احتیاج ندارید اصلا 

انتطاری جز دوری ازشون چیزی ندارم دور نمیشن ازم دورنمیشن همش به شوهرم زنگ میزنن کاری میکنن رفت امد دا ...

لابد ی چیزیهست ک اینطوری میگی😳 خیلی اذیت میکنن، ی جور ببین مثلا ی ماه برین مسافرت ، ی جایی بعدش رفت و آمدت رو کم کن

خب بین مثلا اگه خونه طبقه بالایی ، دم دری چیزی دیذیشون ی سلام بده احوال پرسی بشدت سریع اما با لحن م ...

خاهر دردمو کاش میدونستی خیلی باهاشون مهربونم ولی بازم ادا در میارن میگع حق نداری بگی پتو پهن نکن دم در دلم میخاد پهن میکنم

بدیش اینه خودی نشون نمیده نمیگه دهنتونو ببندین😭😭😭😭

خوب اینکه همه همینطورین 

ببین خودت میبینی ن مهربونی جواب میده ن فاصله ، سلیته بازی در بیار عین خودشون بشی بهتره😂👍🏼

بین کسی ک بهش احترام میزاری چ متقابلا دریافت نمیکنی رو باید باهاش عین خودش برخورد کرد

لابد ی چیزیهست ک اینطوری میگی😳 خیلی اذیت میکنن، ی جور ببین مثلا ی ماه برین مسافرت ، ی جایی بعدش رفت ...

فقط خدمتکار میخان بعدش میگن هرکاریم بکنیم نباید حرف بزنی حق حر زدنم نداری کلفتی