2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دردو دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست
خوب اینکه همه همینطورین ببین خودت میبینی ن مهربونی جواب میده ن فاصله ، سلیته بازی در بیار عین خودشون ...

تازه اینکارو کردم مثل خودشون شدم ولی خیلی حس بدی دارم خسته شدم

خاهر دردمو کاش میدونستی خیلی باهاشون مهربونم ولی بازم ادا در میارن میگع حق نداری بگی پتو پهن نکن دم ...

قلدره خیلی 

باید ادبش کنی توهم ، راه دیگه ای نیست یا ، فاصله تو جوری کن ک اصلا نری خونشون ، وقتی هم ک اونا ب ی بهونه میخوان بیان خونتون برو خونه مامانت یا ب مریضی بزن خودتو

خیلی اینا دیگه بد هستن ،مثل خودشون باهاشون رفتار کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خدمتکار میخان بعدش میگن هرکاریم بکنیم نباید حرف بزنی حق حر زدنم نداری کلفتی

ببین باید جواب بدی پس😐 اینطوری مهربونانه برخورد کنی ب خودت توهین کردی ، بیشتر از این خودتت رو خوار نکن مثل خودشون باش جوابشون رو بده

قلدره خیلی باید ادبش کنی توهم ، راه دیگه ای نیست یا ، فاصله تو جوری کن ک اصلا نری خونشون ، وقتی هم ک ...

نمیتونم خونه مادرم خاهرم دورن یه شهر دیگن احساس میکنم تکو تنها تو گله گرگ افتادم فقط از خدا میخام جوابشونو بده

تازه اینکارو کردم مثل خودشون شدم ولی خیلی حس بدی دارم خسته شدم

ولی  دیگه کاری باهات ندارن انچنانی

ببین باید همین طور باشی چون اونا خوار و ذلیلت کردن ، خودت این اجازه رو دادی بهشون ، الان دبگه نباید ادامه بدی خواهر

ببین باید جواب بدی پس😐 اینطوری مهربونانه برخورد کنی ب خودت توهین کردی ، بیشتر از این خودتت رو خوار ...

خیلییییییییی سخته یعنی نمیدونم چطور بهتون بگم اینا هیچی حالیشون نمیشع حتی در خونشونم باز نشه ها میگن تو نمیزاری🥺

نمیتونم خونه مادرم خاهرم دورن یه شهر دیگن احساس میکنم تکو تنها تو گله گرگ افتادم فقط از خدا میخام جو ...

خب همین دیگه ، بهونه کن مادرتون مریضه برو همون جا ی مدت باش، کلا بهونه خوبیه ، مامان منم همین کارو میکنه ، تازه مادر شوهرش خالش هم میشه😂 ولی ی خواهر شوهر هایی داره ، یعنی عمه های عجوزه 

ولی دیگه کاری باهات ندارن انچنانیببین باید همین طور باشی چون اونا خوار و ذلیلت کردن ، خودت این اجاز ...

حرف بیجا میزنن میرینن به زندگیم دیگ از این بیشتر چی میخاد باشه منم از شوهرم کلافه میشم تازع از راه دور اومده حتی نمیخام نگاشم کنم

خیلییییییییی سخته یعنی نمیدونم چطور بهتون بگم اینا هیچی حالیشون نمیشع حتی در خونشونم باز نشه ها میگن ...

فک کنم خیلی مطلچم و بی زبونی عین مامانم😂🥲🧡

باید جوابشون رو بپی ، شده داد بزن سرشون تندی کن فحش دادن فحش بده تا بفهمن ، مظلوم گیر اوردن

خب همین دیگه ، بهونه کن مادرتون مریضه برو همون جا ی مدت باش، کلا بهونه خوبیه ، مامان منم همین کارو م ...

خخخ عمه های عجوزه 

نمیشه شوهرم نمیزاره برم چون تازه هم از راه دور اومده اصلا نمیزاره

حرف بیجا میزنن میرینن به زندگیم دیگ از این بیشتر چی میخاد باشه منم از شوهرم کلافه میشم تازع از راه د ...

اون بند خدا ک ن ته پیازه ن سر پیاز ، با سیاست باها مهربونی کن جلوش مظلوم نمایی کن خیلی ، ک فکر کنه واقعا اونا شمر و یزیدن ، بد جلوشون بده ، راه دیگه ای نداره😂

چقدر من بدجنس شدم😂🤦🏼

فک کنم خیلی مطلچم و بی زبونی عین مامانم😂🥲🧡باید جوابشون رو بپی ، شده داد بزن سرشون تندی کن فحش داد ...

اولش خیلی بی زبون بودم الان ک یکم زبون در اوردم🥲

بازم فایده نداره بازم همون رفتا همون حرفا

خخخ عمه های عجوزه نمیشه شوهرم نمیزاره برم چون تازه هم از راه دور اومده اصلا نمیزاره

خب ی هفته بعد

بگو مریضه من باید برم و اینا😂 خودتو ب مریضی بزن ، چند روز غذا نپز خودش میگع برو خونه مامانت

اون بند خدا ک ن ته پیازه ن سر پیاز ، با سیاست باها مهربونی کن جلوش مظلوم نمایی کن خیلی ، ک فکر کنه و ...

واقعا منو ببینی نمیگی مظلوم نمایی کن چون واقعا مظلومم کاری هم باهاشون ندارم و اینک میگی اون بنده خدا ن سر پیازن ن ته 

همون پیاز خونمو کل بوی گندش برداشته