2777
2789
از خونه ای که مهر و محبتی توش نیست برم به مردی که هیچ محبتی تو دلم بهش نیست،در هر صورت باخته دورت بگ ...

اونا یه سال ب تو فرصت میدن 

قرار نیس یه شب عاشق بشی 

نمیدونم اگه دوس نداری رد کن 

ولی من درکت میکنم از شرایط خونه ک میگی 

وقتی آدم تو خونه پدرش خار باشه هر جایی ک بره بهترز اونجاست

من به امید زنده ام ☘️

عزیزم پرستو چیه خب

ببخشید دور از جونت یادته چند سال پیش شهردار تهران با ی خانم جوون ازدواج کرد و بعدش هم با اسلحه کشتش؟؟ این خانم هایی ک از این  جور ازدواجای تشکیلاتی و زد و بندی میکنن رو میگن پرستو🥴😐😐

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خونه ای که مهر و محبتی توش نیست برم به مردی که هیچ محبتی تو دلم بهش نیست،در هر صورت باخته دورت بگ ...

میدونی طرف اگه خیلی کله گنده هست باهاش ازدواج نکن ولی اگه چندان مهم نیست قبول کن چون هرچی طرف معروفترباشه مشکلاتشم زیادتره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خب خواستگار بیاد ایرادش چیه؟؟؟ساز و دهل ک را ننداختن

یکماه اخیر برای خیلییییی از ماها پر از تنش بوده ی تجربه سخت و فراموش نشدنی هست

بعد طرف عاشق باشه طرف طی اتفاقات‌اخیر از دست بره

خواستگار بالا مقام داشته باشه؟

ما هیچ مقام و منزلتی هم‌نداریم هنوز صدای موتور و بوق ماشین‌میاد وحشت می کتیم.زندگی عادی نداریم

برای شما چرا عجیب نیست؟

امیدوارم زاده‌ی تخیلاتت باشه چون واقعا از بشریت ناامیدم کردی.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

امیدوارم خدا به زودی زود پسرتونو بهتون برگردونه عزیزدلمشک نکن برمیگردونه

ممنون عزیز دلم ازاون امضام گذشته الان باردارم شکرخدا

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓