2777
2789

من ۲۱_۲۲ سالمه و آقا ۳۷ ساله ،نامزد ۷ ساله من توی این جنگ اخیر شهید شدن و ما هیچ جوره عقدمون تو اینهمه سال درست نشد

من نامزدمو خیلی دوس داشتم و دارم و دلم نمیخواد ازدواج کنم‌ 😔ولی خانوادم بی نهایت اذیتم میکنن بی نهایت که میگم یعنی خیلی زیاد و شب و روزم گریست در حدی که دوماه پیش از خونه بیرونم کردن و دو ماه جدا کردم ولی چون نمیتونستم هزینه هاشو برسونم آشتی کردم باهاشون همه همه اینا صرفا بخاطر اینه که مامانم دوسم نداره هیچ دلیل خاصی نداره،توی همین مراسمات نامزدم این مقام بالاکه میگم دیدن منو،صرفا به بابام گفتن ما دخترتون وقار و حجاب و متانتشو پسندیدیم من پسرم پسندیده،ولی الان میره انگلیس،یسال دیگه برمیگرده تا یسال دخترتون داغشم میخوابه ما اوکییم و میخوایمش گفتن جواب قطعی بدین که دخترتون منتظر میمونه یا نه 

من اصلا به دلم نیست اون آقا قیافش بچه میزنه در حد ۳۰ سال اینا ولی من دلم پیش نامزدمه و فکر میکنم حتی فکر ازدواج خیانته به نامزدم

خانوادم مخصوصا مامانم زور میکنن میگن شرایطش عالیه بالاتر از این کی میخواد بگیرتت( خانوادم در مورد ازدواج خیلی عجولن و همین الانشم مامانم فکر میکنه من ترشیدم)میگه به همینا بله ندی خونه منم نمون میدونمم اینکارو میکنه چون همونطور که گفتم قبلا هم اینکارو کرده(مامانم تشنه کلاس و پز دادن کار و شغل طرفه )

آقا گفته بعد ازدواج با من برمیگرده انگلیس خودشونم فکر کنم کارشون شبیه پدرشونه نمیدونم چیه،

تروخدا دلسوزانه کمکم کنید فکر کنید خواهر خودتونه😔

من همش میگم پسره هیبی نداشت تا ۴۰ سالگی ازدواج میکرد هیچ،نمیومد کسیم بگیره که اگه زود ازدواج میکرد الان همسن دخترش بود!مرد ۴۰ ساله و دختر ۲۰ ساله خیلی حرفه!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخوندم متن رو

با این اختلاف سنی ایلان ماسک هم باشه میگم نه

هر کی باشه میگم نه

من میخوام زندگی کنم و زندگیو باهم بسازیم

نه اینکه برم تو زندگی یکی دیگه که با اون اختلاف سنی قطعا زندگیش رو ساخته تنهایی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

نامزدت ۷ سالش بود یا ۷ سال پیش ازدواج کردی و ۱۴ سالت بود 

درهرصورت هردو دارکه :/

شک ندارم تاپیک سرکاریه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

میره انگلیس‌؟

میشه منم بیام؟

لگد به بختت نزن دختر کیس خوبیه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

جنگ اخیر ینی همین دو هفته پیش؟

والا ما هنوز ب روال قبل برنگشتیم ..بعد شما و وزیر ب قول خودت شهید هم دادید و عزاداریاتونو کردید و ب فکر وصلت افتادید؟ عجباااا

بالا مقام غلط میکنه دختر ۲۱ ساله بگیره واسه پسر۳۷ ساله

نامزدت ۷ سالش بود یا ۷ سال پیش ازدواج کردی و ۱۴ سالت بود درهرصورت هردو دارکه :/شک ندارم تاپیک سرکاری ...

بله سرکاریه،

ما از سن کم دوست بودیم و اهالی سایت من رو میشناسن،

شما دوست نداری نظر نده عزیزدلم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

شما ی کاربری دیگه هم دارین ک در مورد نامزد مرحومتون در موردش صحبت کرده باشین؟

من قبول نمیکنم. ن صرفا ب خاطر سنش،بیشتر ب خاطر شغلش و اینکه میگی کله گندس.اصلا اونجور زندگیارو نمی پسندم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))