2777
2789
عنوان

رفقا چجوری میشه هیچ گناهی نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 44 پست
با این کارام شرمنده خدامحق الناس نبوده اما خب دیگه چجوری روم بشه طلب بخشش کنم

اگه اول راهی طبیعیه 

بعدم یه دفه بار سنگین برندار آروم آروم برو جلو مثلا 40 روز فقط رو دروغ گفتن تمرکز کن اگه تو روز 11 باز دروغ میگی سعی هر روز یا هر هفته یکی کم کنی ازش یه دونه کمتر دروغ بگی تا 40 روز ببین اگه موفق بودی ادامه بده تا تقریبا بتونی کامل موفق بشی اگه موفق نبودی دوباره شروع کن تا کم کم بتونی موفق بشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این کارام شرمنده خدامحق الناس نبوده اما خب دیگه چجوری روم بشه طلب بخشش کنم

نه اصلا اینطوری فکر نکن دیدی پدر مادر وقتی بچه شون کار بد میکنه از دستش عصبی میشن جیغ داد میکنن سرش همون که  بچه بره بغله مامانش  بگه مامان بخششید مامان میخنده بوسش میکنه میگه باشه عزیزم خدا چندین هزار برابر از پدر مادر مهربونتره خدا جایی گفته اگه بنده ام بدون موقع توبه من چه حسی دارم بهش اونجا بنده ام از شوق جون میده. 

این حس ها القای شیطانه حتی هزار بار هم گناه کردی برگرد به آغوش خدا می‌پذیرد 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
منم از بس توبه شکستم دیگه روم نمیشه توبه کنم بخداحالا هر بارم بعدش عذاب وجدان میگیرما

اگر بندگان گناهکارم میدانستند تا چه اندازه انتظار آنان را میکشم و مشتاق آنان هستم، هر آینه از شدت شوق جان می‌دادند 

این حدیث قدسیه!/: یعنی خود خدا گفته.. 🥹

تصور کن وفتی جلوی کسی که دوسش داری به چشم میای و جلب توجه میکنی.. وفتی عاشق کسی هستی و بعد میفهمی چقد عاشقته حس خوبیه... 

حالا اون یه آدمه که طبیعتا نقص و ایرادم داره 

ولی حالا تصور کن خدا عاشقته💔عاشق هممونه... خدا خدای کافرام هست.. خدای همست.. این ماییم که با کارامون عشق بهشو کم میکنیم 🙂

همینکه میخوای هیچ گناهی نکنی یعنی خدا دوستت داره:/و میخواد برگردی به سمتش.... هر وقت خواستی گناهی بک ...

هر گناهی شاملش میشه ؟ مثلا یه لحظه به زبونش میاد یه چیزی به یکی بگه نمیگه

همینم پیش خدا احتمالا عمل بزرگیه چون میخواستی بگی ولی زبونو کنترل کردی..اما اگه ادم یه حرفیم نصفه بزنه بازم ببینه اگه حق الناسه برطرفش کنه. مثلا با حرف خوب یا صدقه و... کلا وقتی ادم یه صفت بدی داشته باشه و مبارزه کنه با اون صفته این پیش خدا خیلی عزیزه چون ی چیز اکتسابیه و خودت تلاش کردی واسش.. 

ولی کلا فرق نمیکنه بخوایم گناه کنیم یا نه، حتی عمل مکروه باشه در هر صورت ما باید بین عمل زیبا و زیباتر عمل زیباتر و انتخاب‌ کنیم چون با انجام عمل زیباتر، ميزان نزدیکی بیشتری پیش خدا داری و این میزان نزدیکی به خدا بهترین چیزه که البته درکش الان برای ما سخته 

البته نمیدونم مقامش دقیقا مثل شهیده یا نه.. قطعا این احادیث یچیز کلی هستن. و حساب کتاب خدا بستگی به شرایطش داره. 

نگو خوشبحال اونا که گناه میکنن و ککشون نمیگزه اونها شاید اعتقاد نداشته باشن و کاری انجام بدن ندونن گناهه شما نباید خودتو با اونها مقایسه کنی و اگر یکار به خاطر گناه بودنش انجام ندادی باید خدا رو در نظر داشته باشی منظورم اینکه تقوای الهی داشته باش

نگو خوشبحال اونا که گناه میکنن و ککشون نمیگزه اونها شاید اعتقاد نداشته باشن و کاری انجام بدن ندونن گ ...

بله درست میگین حرفم اشتباهه اما خب ببینید بقیه هزارتا غلط میکنن صاف صاف راه میرن چرا آخه 

بعد من یه گناهی میکنم اصن انقد عذاب وجدان میگیرم که دیگه گناه پشت گناه مرتکب میشم 

حساب کاربری واگذار میشه

بله درست میگین حرفم اشتباهه اما خب ببینید بقیه هزارتا غلط میکنن صاف صاف راه میرن چرا آخه بعد من یه گ ...

عزیزم آدما سه دستن اونها که گناه نمیکنن تا این دنیا رو خدا بهشون بده اونها که گناه نمیکنن که اون دنیا رو خدا بهشون بده و اونها که گناه نمیکنن چون خدا گفته چون خدا رو دوست دارن

اگر گناه نکنی و توقع داشته باشی خدا سریع برات جبران کنه خدا چنین وعده ای نداده ولی خداوند جبار هست حتما جبران می‌کنه ممکنه این دنیا با اون دنیا خودش صلاحمون رو میدونه

عزیزم آدما سه دستن اونها که گناه نمیکنن تا این دنیا رو خدا بهشون بده اونها که گناه نمیکنن که اون دنی ...

حرفتون دلنشینه

کلی مرسی ازتون 

و بله خداوند جباره و چشم منم صبر میکنم

حساب کاربری واگذار میشه

همینم پیش خدا احتمالا عمل بزرگیه چون میخواستی بگی ولی زبونو کنترل کردی..اما اگه ادم یه حرفیم نصفه بز ...

ممنون عزیزم برام دعا کن برای همین دلشکوندنا در عذابم دعام کن بتونم حلالیت بگیرم اونم منو ببخشه خیلی سختمه بگمو نبخشه

بله درست میگین حرفم اشتباهه اما خب ببینید بقیه هزارتا غلط میکنن صاف صاف راه میرن چرا آخه بعد من یه گ ...

چون شما خوب هستید خدا دوس داره همین دنیا تصویه بشه به اون دنیا نذاره. ولی اونا حساب کتابشون برای اون دنیاست که خیلی سختره فک کن شما یک روز اینجا عذاب وجدان دارید اون دنیا ۱ روزش ۵۰ ساله تقریبا اگه برای اون دنیا بمونه ۵۰ سال عذاب وجدان هستش چه بسا سختر از این دنیا هستش چون خیلی چیزا برا آدم روشن میشه 

ممنون عزیزم برام دعا کن برای همین دلشکوندنا در عذابم دعام کن بتونم حلالیت بگیرم اونم منو ببخشه خیلی ...

فداتشم حتما 

میتونین مثلا اگه طرف بهتون نزدیکه برین حالا یه حرف خوب بزنین بهش که خوشحال شه یا بجاش یه صلواتی دعایی قرآنی چیزی بخونین به نیت اون طرف مقابل 

اگه حلالیت طلبیدین پیشنهادم اینکه پشت سرش ی تعریفم از طرف بکنید اگه امکان داره یا بگین اونموقع که اینو گفتم بچه بودم نمیفهمیدم یا.... چون خودم تجربشو داشتم اینطوری بیشتر میبخشه 

فداتشم حتما میتونین مثلا اگه طرف بهتون نزدیکه برین حالا یه حرف خوب بزنین بهش که خوشحال شه یا بجاش یه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم قوت قلبمی