2777
2789
عنوان

رفقا چجوری میشه هیچ گناهی نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 44 پست
چرا اتفاقا چشمام شور هست ولی قشنگ نیستن:)خدانکنه بانو بزرگوارید

عزیزم لطفا تخصص ندارین غیر علمی نظر ندین من جواهر شناسم الکی که نگفتم اینم مهر اتحادیه $

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

چون خیلی نازی یه هدیه واقعا قشنگ بهت میدم شایسته خودته منم دعا کن

چه دعایی کنمت بهتر از این   که خدا پنجره باز اطاقت باشد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

همینکه میخوای هیچ گناهی نکنی یعنی خدا دوستت داره:/

و میخواد برگردی به سمتش.... 

هر وقت خواستی گناهی بکنی اینو بیار تو ذهنت که اگه گناه نکنی چی نصیبت میشه و با گناه فقط عذاب وجدان و مصیبت نصیب میشه.. 

خدا میگه مقام کسی که میتونه گناهی انجام بده و نمیده مثل شهیده... 

((اگر بندگان گناهکارم می‌دانستند که چقدر انتظار آنان را میکشم از شدت شوق می‌مردند/:)) 

ای بنده من هر گاه ندانستی کجا بروی به سمت برگرد... 

خیلی قشنگن حرفای خدا نه؟ 🙂🥹

چون خیلی نازی یه هدیه واقعا قشنگ بهت میدم شایسته خودته منم دعا کن چه دعایی کنمت بهتر از این که خد ...

قربون شما

ناز که نمیتونم باشم چون آقا هستم اما چشم دستتون دردنکنه محتاجیم به دعای خیر شما 

حساب کاربری واگذار میشه

قربون شماناز که نمیتونم باشم چون آقا هستم اما چشم دستتون دردنکنه محتاجیم به دعای خیر شما

چرا اقا ناز نمیتونه باشه ؟

اگه ناز نباشه پسر خوبی برا مامانش و شوهر خوبی برا زنش و پدر خوبی برا بچه هاش نمیشه

همینکه میخوای هیچ گناهی نکنی یعنی خدا دوستت داره:/و میخواد برگردی به سمتش.... هر وقت خواستی گناهی بک ...

حرفاتون خیلی به دل نشست 

خدا اجرتون بده خیلی لطف کردین

حساب کاربری واگذار میشه

چون شیطان قسم خورده  سر راه مستقیم وامیسته 

و هر کی میادو  وسوسه میکنه از راه خارجش کنه 

اگه تا میای خوب بشی گولت میزنه بدون راه درستو داری میری ادامه بده 

اون تسلطی روت نداره فقط وسوسه میکنه سعی کن گولشو نخوری

منم از بس توبه شکستم دیگه روم نمیشه توبه کنم بخداحالا هر بارم بعدش عذاب وجدان میگیرما

خدا خودش گفته توابین رو دوست داره نزار شیطون ناامیدت کنه از رحمت خدا 

خدا انقدر رحمتش وسیعه که حد نداره همین که ته دلت پشیمون میشی کافیه و خدا قبول میکنه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚