2777
2789
عنوان

رفقا چجوری میشه هیچ گناهی نکرد

389 بازدید | 44 پست

ما یذره دلمون به خدا نزدیک میشه یدفعه شیطون میوفته به جونمون

دیوونه شدم به خدا

خوشبحال اونایی که راحت گناه میکنن و ککشون نمیگزه

حساب کاربری واگذار میشه

اره منم همینو میگم.میگم کاش از بچگی همینطور بزرگ میشدم.ولی الان یه کار اشتباهی میکنم سریعا جوابشو میبینم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر کن بابت حالت

عظمت خدا و جایگاه خودتو بدونی گناه نمیکنی اخه خدا از روح خودش درون تو گذوشته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

همه ی ادما تو زندگیشون گناه میکنن مرتکب اشتباه نیشن حالا یا با خواست خودشون یا غیر عمدی 

ولی ببیت همینکه بعدش پشیمون میشی و عذاب وجدان میگیری نشون نیده اون موقع درک درستی نداشتی یا موقعیت خوبی نداشتی الانم پشیمون پس نمیخواد خیلی بهش فکر کنی

خدا رو شکر کن بابت حالت عظمت خدا و جایگاه خودتو بدونی گناه نمیکنی اخه خدا از روح خودش درون تو گذوشت ...

با این کارام شرمنده خدام

حق الناس نبوده اما خب دیگه چجوری روم بشه طلب بخشش کنم 

حساب کاربری واگذار میشه

همه ی ادما تو زندگیشون گناه میکنن مرتکب اشتباه نیشن حالا یا با خواست خودشون یا غیر عمدی ولی ببیت همی ...

درسته اما همیشه سست عنصر بودم😢😔

احتمالا خدا هم میگه مسخره کردی مارو با این کارات

حساب کاربری واگذار میشه

با این کارام شرمنده خدامحق الناس نبوده اما خب دیگه چجوری روم بشه طلب بخشش کنم

خدا بهتر ماها رو میشناسه تو قران گفته خلق الانسان ضعیفا و برا همین توبه رو قرار داده و خجالت نکش چون در همه حال روی زانوی خدا نشستی و توی بغلشی فقط از پشت نشستی سرتو برگردون میبینیش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

صد بار اگر توبه شکستی باز ای   این درگه ما درگه نومیدی نیست

خدا بهتر ماها رو میشناسه تو قران گفته خلق الانسان ضعیفا و برا همین توبه رو قرار داده و خجالت نکش چون ...

خدا اجرتون بده چشم

مطمئنم با این حرفتون که یه بنده ی حقیر خدا رو بهش برمیگردونید نعمات خودشو براتون سرازیر میکنه تو زندگیتون

خوشبحالتون

حساب کاربری واگذار میشه

خدا اجرتون بده چشممطمئنم با این حرفتون که یه بنده ی حقیر خدا رو بهش برمیگردونید نعمات خودشو براتون س ...

وقتی برگشتی و خدا رو دیدی مدیونی منو یادت نره به خدا بگو به دل هستی بنداز سرشو برگردونه تا خداشو ببینه

وقتی برگشتی و خدا رو دیدی مدیونی منو یادت نره به خدا بگو به دل هستی بنداز سرشو برگردونه تا خداشو ببی ...

به روی دو دیده بانو

به دلم موند شما رو از این سایت یادم باشه کلا دو تا کاربر هستین یکی شما یکیم مامان پسر فندوقی، پسر کوچولشونو همسرشون هر جایی برا زیارت که میرم حتما یادتون هستم

حساب کاربری واگذار میشه

به روی دو دیده بانوبه دلم موند شما رو از این سایت یادم باشه کلا دو تا کاربر هستین یکی شما یکیم مامان ...

چشمای قشنگت که شور نیستن ؟!؟!؟! فدات بشم عزیزی