یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عظمت خدا و جایگاه خودتو بدونی گناه نمیکنی اخه خدا از روح خودش درون تو گذوشته
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
با این کارام شرمنده خدامحق الناس نبوده اما خب دیگه چجوری روم بشه طلب بخشش کنم
خدا بهتر ماها رو میشناسه تو قران گفته خلق الانسان ضعیفا و برا همین توبه رو قرار داده و خجالت نکش چون در همه حال روی زانوی خدا نشستی و توی بغلشی فقط از پشت نشستی سرتو برگردون میبینیش
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
صد بار اگر توبه شکستی باز ای این درگه ما درگه نومیدی نیست
خدا اجرتون بده چشممطمئنم با این حرفتون که یه بنده ی حقیر خدا رو بهش برمیگردونید نعمات خودشو براتون س ...
وقتی برگشتی و خدا رو دیدی مدیونی منو یادت نره به خدا بگو به دل هستی بنداز سرشو برگردونه تا خداشو ببینه
وقتی برگشتی و خدا رو دیدی مدیونی منو یادت نره به خدا بگو به دل هستی بنداز سرشو برگردونه تا خداشو ببی ...
به روی دو دیده بانو
به دلم موند شما رو از این سایت یادم باشه کلا دو تا کاربر هستین یکی شما یکیم مامان پسر فندوقی، پسر کوچولشونو همسرشون هر جایی برا زیارت که میرم حتما یادتون هستم
به روی دو دیده بانوبه دلم موند شما رو از این سایت یادم باشه کلا دو تا کاربر هستین یکی شما یکیم مامان ...
چشمای قشنگت که شور نیستن ؟!؟!؟! فدات بشم عزیزی