2777
2789
عنوان

شوهرم یه عادت خیلی عجیب داره

1420 بازدید | 74 پست

عادت داره با محصولات غذایی حرف میزنه. مثلا تو فروشگاه که می‌ریم، روبروی کنسروها وای میسه با یک قوطی تن ماهی صحبت‌ می‌کنه: کیفیتت خوبه؟ بخرمت؟ دوس داری خریدمت چیکارت کنم؟ بخورمت؟ از کدوم اقیانوس رسیدی اینجا؟ سفر خوش گذشت؟...

یا مثلا وقتی شیر فاسد میشه بهش میگه: اوضاع تو خیلی خرابه. چیشد فاسد شدی؟ خونوادت بد بودن یا کلا محیط زندگیت خوب نبود؟... 

یا همین امروز با یه سیب صحبت میکرد بش میگفت: چقده تو نازی ماشالا بهتر از پیازی ماشالا بعد رو کرد به پیازا بهشون چشمک زد که مثلا ناراحت نشن. بعدم دیدم رفت پیازارو بغلشون کرد و می‌گفت شوخی کردما.

یا یه بار داشتم سیب زمینی خرد میکردم اومد اشک ریخت براشون و باهاشون حرف میزد: متاسفم متاسفم ما رو ببخشید ما شما رو میخوریم تا شما به آرامش برسید. شما به زندگی جاودانه می‌رید....

روز تولدشم یک خیارو سوار ماشین کرد اون خیاره صندلی جلو نشست من عقب باهم رفتیم رستوران و اون خیاره هم نشوند روی یه صندلی جداگونه ازش پرسید چی دوس داری؟ بعد براش سالاد بدون خیار سفارش داد.

کسی هست مورد اینطوری تو فامیلشون داشته باشه؟

اینم بگم آقام اصلا مشکلی چیزی نداره و بهترین آقای دنیاست. فقط این عادتش یکم عجیبه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلم بامزه‌ای داری😂 فقط ما رو اسکل نکن خواهشا

بشین روی نوشته‌هات کار کن مطمئن باشی ترشی نخوری یه چیزی میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم