2777
2789

ما به علت اوضاع داغونی که داریم ورشکستگی مالی و دعواهای زیادی یکم از هم دور شدیم بی احترامی زیادی بهم کردی رومون تقریبا بهم باز شده 

الانم شوهرم رفته تهران سرکار چون طلبکارا هم دنبالشن رفته تا بتونه کار کنه جبران شه حالا بنظرتون بهش بی اعتنایی کنم یا نه مثلا زنگش نزنم تا اون زنگ بزنه پیامش ندم بی اعتنا باشم بنظرتون اینجوری بهتره یا زنگش بزنم هی بپرسم چیکار میکنه و ...بی اعتناب باشم میگم یه وقت منو یادش نره هی فکرای چرتو پرت میزنه به سرم 😫

اون اللن رفته تا اوضاع مالیتون اوکی بشه.. جویای احوالش باش و انرزی مثبت بفرست 

کار پیدا کرده یا صرفا رفته دنبال کار باشه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کار پیدا کرده بازم دنباله شاید جای بهتر باشه

بببین برو تو گوگل. برو سایتهای جاب ویژن و ای استخدام براش دنیال کار باش کاملا رایگانه 

چند سالشه. دنیال چه کاری هست؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بببین برو تو گوگل. برو سایتهای جاب ویژن و ای استخدام براش دنیال کار باش کاملا رایگانه چند سالشه. دنی ...

شغل خودش موتور سازیه اونجا زیاده که موتو ساز میخوان عزیزم باید بره یه جا که مزدش خوب بیوفته چون خیلی پول لازمیم

شغل خودش موتور سازیه اونجا زیاده که موتو ساز میخوان عزیزم باید بره یه جا که مزدش خوب بیوفته چون خیلی ...

اها ـانشلله جور بشه. تو هم تماس میگیری گیر نده چی شد چی شد. شهر غریب نرو رو اعصابش بزار با ارامش دنبال کار باشه 

شغل خودش موتور سازیه اونجا زیاده که موتو ساز میخوان عزیزم باید بره یه جا که مزدش خوب بیوفته چون خیلی ...

برو اللن دیوار. شهر رو عوض کن و بزن تهران. اونجا براش پیدا کن 

فداتشم ممنون اره زدم پیگیرم دنبال سرایداری هم هستیم اگه جای خوب باشه با حقوق خوب که خودمم برم ولی پی ...

برن تو دیوار. اتفق من چند روز پیش دیدم هم سرایداری با حقوق خوب هم جای بزرگ.. انشالله که مشکلتون حل بشه.. سرایداری مدارس هم حتما ببین