2777
2789

تاحالا بخاطر بارداری و زایمانم دورکاری میکردم با نصف حقوق

اما الان دیگه یه ماهیه میام سرکارم 

خونم از مامانم دوره، بخاطر نگهداری بچم میخوام خونه خودمو بدم اجاره بیام نزدیک خونه مامانم تا به بچه رسیدگی کنه ، حقوقم هم بترکونه ۱۵ میشه

به نظرتون این حقوق برای ول کردن بچم و آوارگیم و ول کردن خونه زندگیم و اجاره نشینی می ارزه؟

به نظرتون با کار آنلاین شاپ میتونم این پولو در بیارم بشینم خونه؟

از یه طرفم موقعیت اجتماعیم هم زیرسوال میره بانشستن تو خونه

نمیدونم چه غلطی کنم

شغلت چیه؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز.

ببین چندتا کار راحت و پردرآمد میشناسم خودم هم انجام میدم و درآمد خوبی دارم.

کارهای خیلی راحتی با گوشی های ساده هم انجام میشه :

فلینسر بشی ( میتونی سرچ کنی )

یک سایت بزنی و توش پلنر طراحی کنی یا برای پکیج جملات انگیزشی بفروشی توی این سایت ( خیلی ها برای پیج اینستاگرام دنبال از این جملات هستن )

من خودم با اینکه خیل فعالیت نمیکنم و مشتری خاصی ندارم 20 ملیون در ماه درآمدمه  گاهی بیشتر میشه

کار با رزین هم خیلی خوب درآمد میده و یا شمع سازی واقعا تا ماهی 30 ملیون میره.

من از اینا هیچی بلد نیستم😢

ببین فلینسر بودن اینجوریه میری توی سایت پونیشا اطلاعات رو کامل میکنی و باید 8 تا کاری که توش حرفه ای هستی انتخاب کنی. بعدش میتونی ببینی بقیه درخواست ها چجوریه و با چه قیمتی هست . معمولا هر 1 درخواست بالای 2 ملیونه برای من.

و برای سایت زدن میتونی بری تحقیق کنی چجوری سایت بزنی بعد طراحی کنی سایت رو و.... ( اگر اینکار راحت تره بگو راهنمایی بیشتری بکنم )

رزین خودش گرونه ولی ویدئو های زیادی توی آپارات و یوتیوب هست که یاذ میده یا اینکه یک تاپیک بزنی خودشون کمک میکنن .

شمع سازی هم که باید فقط پارافین بگیری و رنگ ( راهنمایی بیشتر درباره‌ی این میخوای بگو ) با قالب و درست کنی و اگر میتونی پیج اینستایلر بزن و داخلش بفروش مثلا یک شمع رو با 10 هزارتومان درست مسکنی میتونه سال 300 هزارتومان دربیاری از هریک شمع روزی 4 توهم بفروشی روزانه بالای یک ملیون درامدته

سلام 

عزیزم تو یک تاپیک خیلی قدیمی گفته بودی واسه عروسیت موهاتو حنا کردی خیلی خوشرنگ شدی 

من موهام قهوه ای تیره اس می‌خوام حنا یه رنگ قهوه ای روشن یا نسکافه ای بهم بده 

با چی قاطی کنم که خوشرنگ بشه؟ و اینکه بعد حنا یه سال دو سال بعدش میشه موهارو رنگ بزنی؟ رنگ میگیره؟

سلام عزیزم تو یک تاپیک خیلی قدیمی گفته بودی واسه عروسیت موهاتو حنا کردی خیلی خوشرنگ شدی من موهام قهو ...

اره میشه رنگ کرد بعدش 

حنارو با زردچوبه و پودر قهوه و چایی پررنگ و غلیظ و آب لبو غلیظ قاطی کنه خوش رنگ میشه