2777
2789
عنوان

بچه چهارم و واکنش دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 58 پست
اتفاقا حالا وقتشهکسایی که نمیخوان نیارن اشکالی نیستولی کسایی که میتونن بیارنبحران جمعیت داریم

طرب خودشو اون طفل معصوموبندازه تو سختی و فشار بخاطر بحران جمعیت!..

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

چقدر احمقه مادر شوهرتم کمک نکنه یه مدت

دلم میخواد این پیشنهاد رو بهش بدم ولی میگم یه موقع در موردش فکر می‌کنه که زورم میاره . انشالله خودش به این نتیجه برسه که فکر خودش باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون راحت بزرگشون میکنه میاره

اگر مث ما سر یه دونه بزرگ کردن اینقدر کار میریخت سرش

و اینقدر از زندگی عقب میموند

و اینقذر سختش میشد 

دومی هم نمیورد چه رسد ب چهارمی

همسایه مام دوتا بچه هاش از8صبح تو کوچه هستن تا 10شب

نوزادش ک کااامل خونه مامانشه

بعد میگه بچه داری که خیلی راحته

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

طرب خودشو اون طفل معصوموبندازه تو سختی و فشار بخاطر بحران جمعیت!..

گفتم که عزیزم 

کسایی که میتونن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم مادرشوهرتون وظیفش که نیست راحت میتونه به بهانه سن و عدم توانایی گردن نگیره همینطور پدرشوهرتون ...

آره نه من چیزی نمیگم.. من چندباری اونجا بودم اومد مثال گفت مامان بچه ها اینجا باشندما عصری بریم خرید و بیایم خب مادرشوهرش هم گفت باشه چون هم اونقدر پیر نیس و هم اینکه آخرش که بچه ها بالان همیشه خب حالا مامان باباشون هم برن خرید خیلی فرقی نمیکنه بود و نبودشون

جاریت چ خوش شانسه . من یبار رفتم کمک شوهرم دوساعت بچمو گزاشتم پیش مادرشوهرم برگشتم دیگ حواب سلاممو ن ...

🤣🤣🤣 منم شانسم مثل خودته..من خودم یکبار گذاشتم و رفتم خرید یکم طول کشید تا اومدم پدرشوهرم گفت پس دیر کردی بابا گفتم شوهرم جای دیگه کار داشت گفتم منو بذار و انجام بده گفت نه یکباره انجام بدیم گفت آها نه کاری ندارم چون بچه کوچیکه گفتم چرا نیومدی نگرانش نشدی گفتم چرا اتفاقا همش فکرم پیشش بود

ببین با کار جاریت مخالفمحداقل نصف زحمت رو برا خانواده خودش بزاره ولی چون با بحران جمعیت مواجهیم حالا ...

بنظرم هرکس اندازه توان خودش فقط بچه باید بیاره .. پدر مادر هامون بچه هامون رو بزرگ کردند و الان حقشونه فقط در حد بازی و بغل و لذت بردن خودشون بچه رو ببینند و نگه دارند نه بیشتر.. 

کسی که به چهارمی فکر کنه بی مسئولیتهیا خودش بچه هارو رها کرده یا انداخته گردن دیگران امکان نداره کسی ...

دقیقا ..حالا اگر فاصله سنی مناسب باشه خب چرا ممکنه طرف خودش به تنهایی و به خوبی از پسشون بر بیاد ولی ۳یا ۴تا پشت هم تقریبا غیر ممکن و سخته