2777
2789
عنوان

بچه چهارم و واکنش دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ظلم ؟

خیلیا شرایط براشون اوکی نیس ولی باردار میشن

اون بچه ک خودش نخواسته ب انتخاب پدرمادر ب این دنیا میاد و درنتیجه مشکلاتی ک براش بوجود میاد باعث میشه درحقش بی انصافی و ظلم بشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

چون راحت بزرگشون میکنه میارهاگر مث ما سر یه دونه بزرگ کردن اینقدر کار میریخت سرشو اینقدر از زندگی عق ...

آره واقعا به قول یکی از دوستان یا باید بیخیال باشی یا بندازی کردن یکی تا بتونی ۳ ۴تا بیاری و برات راحت باشه بچه دار شدن

منم۳تابچه پشت سرهم دارم 

ولی همه کاراشون گردنه خودمه حتی شوهرم کمک چندانی نمیکنه بهم 

مادرشوهرومادرهم ندارم متاسفانه خودم بچه زیاددوست دارم وضعمونم نه خیلی بده نه خیلی خوبه

شماجاریتون ازبچه داری فقط زایمانشودوست داره

مادرشوهرت اگه یکروزبهش کمک نکنه باورکن با۴تابچه دیوونه میشه

آره واقعا به قول یکی از دوستان یا باید بیخیال باشی یا بندازی کردن یکی تا بتونی ۳ ۴تا بیاری و برات را ...

بی خیال مگر میشه شد

اگه بچه کج بره

اگر چیز نامناسب ببینه

اگر یکی بهش دست درازی کته

اگر توی هرسنی مهارت اون سن رویاد نگیره و تو مدرسه ب سختی بیوفته و..... 

زاییدن والله گربه هم بلده

مادر باید تربیت کنه تربیت تربیت تربیت

بقولامامخمینی زن کارخانه انسان سازیه

باید انسسسسان تحویل جامعه بدی نه دوپا

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

نگو که دلت برای مادرشوهر میسوزه که باور نمیکنم به شما ربطی نداره ،مادر شوهرت خودش دوست داره بچه ها پ ...

آره واقعا دلم میسوزه من با خانواده همسرم رابطه خوبی دارم و دوستشون دارم.. نه مجبوره دوست داره پیشش باشند ولی وقتی می‌ذاره و می‌ره جایی یا اون موقع ها که می‌گفت چهارمی می‌خوام حرص میخورد و می‌گفت که ناراحته و بچه ها کوچیکن و یا چیزهایی که از اتفاقات روزمرشون تعریف میکنه معلومه که ناراحته از این وضع ..

منم۳تابچه پشت سرهم دارم ولی همه کاراشون گردنه خودمه حتی شوهرم کمک چندانی نمیکنه بهم مادرشوهرومادرهم ...

خدا بهت قوت بده عزیزم ..‌منم میگم اگر آدم بچه دوست داره باید زحمتشون هم بکشه.. آره واقعا من که به عنوان مهمان میرم خونه مادر شوهرم دیونه میشم چه برسه مامانشون بدون کمکی 

بی خیال مگر میشه شداگه بچه کج برهاگر چیز نامناسب ببینهاگر یکی بهش دست درازی کتهاگر توی هرسنی مهارت ا ...

درست میگی نمیشه بیخیال بود ولی خب دقت کردم سخت گیری های مارو هم ندارند