2777
2789
عنوان

بچه چهارم و واکنش دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 58 پست
خوب سختهولی لطف و محبت پدرشوهر مادرشوهرت قابل تقدیر

خب سخته که نباید بیاره انقدر پشت سر هم.. مادرشوهرم مجبوره چون دلش میسوزه به هر حال نوه‌هاشن دوستشون داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سخته که نباید بیاره انقدر پشت سر هم.. مادرشوهرم مجبوره چون دلش میسوزه به هر حال نوه‌هاشن دوستشون ...

ببین با کار جاریت مخالفم

حداقل نصف زحمت رو برا خانواده خودش بزاره ولی چون با بحران جمعیت مواجهیم حالا بزرگ ترها که توان دارن کمک کنن تا جون ترها بچه بیارن اشکال نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کسی که به چهارمی فکر کنه بی مسئولیته

یا خودش بچه هارو رها کرده 

یا انداخته گردن دیگران 

امکان نداره کسی مسئولیت کامل سه بچه رو بر عهده بگیره و نگاه درستی به بچه آوردن داشته باشه و باز نیاز ببینه یا دلش بخواد چهارمی رو داشته باشه

اصا همه اینا ب کنارکلا الان دوره ای نیست ک طرف بخاد چهارمی رو باردار شه

اتفاقا حالا وقتشه

کسایی که نمیخوان نیارن اشکالی نیست

ولی کسایی که میتونن بیارن

بحران جمعیت داریم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تقصیر خود مادرشوهرته.هر کی دیگم یه کلفت و نوکر داشته باشه بچه هاشو بزرگ کنه ۵ ۶ تا بچه میاره

بیشتر تقصیر پدرشوهرمه ..‌گاهی مثلاً یه کاری رو مادرشوهر میخواد نکنه تا جاریم بیاد میگه الان مامانشون میاد بالا پدرشوهرم میگه پاشو بچه ها گناه دارن  مثلاً موقع غذا میگه پاشو غذاشون رو بده مادرشوهرم میگه الان مامانشون میاد میگه نه پاشو گرسنشونه پاشو بده بهشون اون بنده خدام چیکار کنه با پادرد و دست دردش هم پخته هم باید بیاره بده بهشون 

ببین با کار جاریت مخالفمحداقل نصف زحمت رو برا خانواده خودش بزاره ولی چون با بحران جمعیت مواجهیم حالا ...

بحران جمعیت بخاطر کاهش سطح رفاه عمومیه عزیزم . کسی مگ مرض داره همش بچه پس بندازه و با کیفیت افتضاح جامعه بزرگش کنه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خیلی هرجا میخواد بره سه تاشون رو می‌ذاره و می‌ره .. اکثر ناهار و بیشتر شام رو هم خونه مادرشوهر من.. ...

اخیلی طفلی مادرشوهر پدرشوهرم

خدامراد با عزت بده بهشون

بیچاره اون بچه ها تو مدرسه

بعضی مواقع پدرمادر ظلم میکنن در حق بچه هاشون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بحران جمعیت بخاطر کاهش سطح رفاه عمومیه عزیزم . کسی مگ مرض داره همش بچه پس بندازه و با کیفیت افتضاح ج ...

گفتم که کسایی که میتونن بیارن

ظاهرا جاری اسی هم وضعش خوبه