جاری من بچه چهارمشو به میل خودش بارداره ولی خب واکنش خوبی از سمت خانواده نگرفته ..مادرشوهرم از این بابت خیلی ناراحته چون سه تا بچه دیگش کوچیکن و بار زیاد زحمت این بچه ها رو دوش خانواده همسرمه..جاریم از قبل هم میگفت میخواد چهارمی رو بیاره و مادرشوهرم بهش میگفت بچه ها کوچیکن گناه دارن بذار یکم بزرگتر بشن و توجه نمیکرد و روی تصمیمش بود و الان بارداره..برای من فرقی نداره چون زندگیم جداست ولی دلم برای مادرشوهرم میسوزه که پاسوز داریم و بچه هاش شده .. پدرشوهرم سرویس و تاکسیشونه و مادرشوهرم آشپزشون و مراقبشون.. لطفا اگر فرزند زیاد دوست دارید زحمتشو گردن کسی نندازید
خب سخته که نباید بیاره انقدر پشت سر هم.. مادرشوهرم مجبوره چون دلش میسوزه به هر حال نوههاشن دوستشون ...
ببین با کار جاریت مخالفم
حداقل نصف زحمت رو برا خانواده خودش بزاره ولی چون با بحران جمعیت مواجهیم حالا بزرگ ترها که توان دارن کمک کنن تا جون ترها بچه بیارن اشکال نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اصا همه اینا ب کنارکلا الان دوره ای نیست ک طرف بخاد چهارمی رو باردار شه
اتفاقا حالا وقتشه
کسایی که نمیخوان نیارن اشکالی نیست
ولی کسایی که میتونن بیارن
بحران جمعیت داریم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تقصیر خود مادرشوهرته.هر کی دیگم یه کلفت و نوکر داشته باشه بچه هاشو بزرگ کنه ۵ ۶ تا بچه میاره
بیشتر تقصیر پدرشوهرمه ..گاهی مثلاً یه کاری رو مادرشوهر میخواد نکنه تا جاریم بیاد میگه الان مامانشون میاد بالا پدرشوهرم میگه پاشو بچه ها گناه دارن مثلاً موقع غذا میگه پاشو غذاشون رو بده مادرشوهرم میگه الان مامانشون میاد میگه نه پاشو گرسنشونه پاشو بده بهشون اون بنده خدام چیکار کنه با پادرد و دست دردش هم پخته هم باید بیاره بده بهشون
خیلی هرجا میخواد بره سه تاشون رو میذاره و میره .. اکثر ناهار و بیشتر شام رو هم خونه مادرشوهر من.. ...
اخیلی طفلی مادرشوهر پدرشوهرم
خدامراد با عزت بده بهشون
بحران جمعیت بخاطر کاهش سطح رفاه عمومیه عزیزم . کسی مگ مرض داره همش بچه پس بندازه و با کیفیت افتضاح ج ...
گفتم که کسایی که میتونن بیارن
ظاهرا جاری اسی هم وضعش خوبه