2777
2789
سایت های همسر یابی مجاز رو قبول ندارین؟؟ دوست خواهرم چهل و دو سه سالشه .یکی دو سال پیش جدا شده. پارس ...

چندتا را رفتم ثبت نام کردم معمولی ها ولی ببخشید ی مشت آشغال اونجا هستن چقدر ضربه خوردم‌. بعد رفتم تبیان ثبت نام کردم حتی ی موردم پیش نیومد. ادم و هوا را رفتم نگاه کردم اصلا به سن من نیست مثلا هست دیپلمه 

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلسم شدی شاید

تا دلتون بخواد ی مدت دعا نویس رفتم همه گفتن بختت را بستن ما درستش می کنیم جز پولایی که از دستم رفت و اعصابی که ازم خورد شد ماحصل دیگه ای نداشت برام

خدا را شکر. یعنی می گید قسمت هست؟

آره عزیز دلم قسمت در کنار تلاش شما همه تلاشتو بکن دقیقا همین کاری که من کردم اگه بعدش هر چی شد دیگه واقعا شما هر کاری لازم بوده کردی. من خواهرم کارمند سپاه بود و چقد خانم و خوب بود چقد خواستگار داشت همه هم عالیییی ولی آخر با یکی ازدواج کرد چقد معمولی البته دیگه سنش بالا رفته بود و دیگه اینو انتخاب کرد همش قسمته. همسرش الان خوبه ولی از نظر اجتماعی و شغلی و فرهنگی با خواهرم متفاوته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همسر فعلیت شرایطشون چطوره؟ و راضی هستی؟

شرابطش خوبه

کارمند ه شرکت خصوصی 

مشکلات هم هست بازم

تو تایپک هام اشاره کردم

داریم زندگی می‌کنیم دیگه

باید ساخت دیگه

چون خودم شوهری بودم 

خونواده میخواسنن ازدواج کنم

درست ولی شوری بودن  تنهایی خلا نیازهای به مرد

و همدم شریک نداشتن سختم یود

غیر مالی 

باز دوسال جدایی هرچقدر باهات خوب باشن

مث دفعه اول که تا ۳۲ سال باهاشون بودم

نکه نبود ولی بالاخره بحث حرفدحدیث یکم حس اینکه دوباره برگشتی

هرچند میگم مالی همچی بود دریغ نمیکردن

چون طرف حسابم مامان هت ت پول دادن همیشه

اون زنوگی راه میبره جمع گره

حالا کاری به ایناش ندارم

مث یک دختر مجرد خانم مجرد بود حقیقتا

هیچکس نمیدونست

بجاش لازم بود میگفتم

وگرنه خیلی اا نمیدونستن ازدواج کردم وجدا شدم

هی سرتو بند کنی ولی آخر چی

قبلی کارمند بانک بود

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

معرف هم بایدببینی چیزی حالیش هست یا نه وگرنه بدتر حال ادمو میگیرند.ی خانمی که دوست و آشنا زیاد داره ...

بخدا اکثر معرف ها همینن. وقتی می بینن ی دختر مجرده ببخشید اینو میگم فقط دنبال اینن یک نر براش پیدا کنن حالا هر شرایطی داره. معرف مگر اینکه خودش ادم تحصیلکرده و عاقل باشه بیاد دوتا جوون هم کفو هم را معرفی کنه نه این دیونه بیسوادها که دکون زدن

عزیزم برادر شما و خانمش مشخصه شرایطش کلا مثل هم هست هم از لحاظ تحصیلی و هم شرایط دیگه. ان شاءالله خو ...

سلامت باشی ممنون

اما عزیزم مرد خوب باشه اخلاق داشته باشه تحصیلات و سن و...

نباید زیاد مهم باشه!!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

شرابطش خوبهکارمند ه شرکت خصوصی مشکلات هم هست بازمتو تایپک هام اشاره کردمداریم زندگی می‌کنیم دیگهباید ...

یعنی بهتون نگته بود عقیم هست؟اگر اینجوری بود تدلیس در ازدواج میشه

تا دلتون بخواد ی مدت دعا نویس رفتم همه گفتن بختت را بستن ما درستش می کنیم جز پولایی که از دستم رفت و ...

سوره بقره بخون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

این چه حرفیه آخه

ولی من اینقدر درمونده شدم این مسیر هم رفتم الان یکی بگه دعانویس ببخشید میخام بالا بیارم از بس متنفرم ازشون ی مشت شیاد کیسه مردم خالی کن

ولی من اینقدر درمونده شدم این مسیر هم رفتم الان یکی بگه دعانویس ببخشید میخام بالا بیارم از بس متنفرم ...

منم رفتم مثل خودت چقد پول دادم اگه الان میگم این چه حرفیه چون رفتم نه یکی بلکه چندتا ولی همش الکیه 

نمیخوام امیدوارت کنم ولی دلم خیلییی برات روشنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤