2777
2789
احتمالا سطح بالا به نظر میرسین جرات نمیکنن بیان سمتتون. ولی ای کاش شمارتون رو به معرف های ازدواج مید ...

چه میدونم چی بنظر میام. خیلی ها فکر میکنن متاهلم.و وقتی مبشنون مجردم تعجب میکنن و دنبال چراش هستن موندم چی بگم. حتی خواستگار میاد پسره میگه با این شرایطتت چرا تا الان مجرد موندی

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر من ۴۵سالشه ی دختر۴۳ساله گرفته

البته هیچ ازدواجی نداشته،اما قبلا اعتیاد داشته دختر خانمم قبول کرده،هر دو هم سیکل دارن.

ب نظرم سن که میره بالا چه دختر چه پسر باید

از یکسری خواسته ها مثل قیافه، تحصیلات، شغل خیلی عالی،مهریه و غیره بزنه و گرنه ب سختی پیدا میشه کسی که بتونید باهاش ازدواج کنید

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

من چهل سالگی با مرد بچه دار ازدواج کردم البته دخترش عروسی کرده بود ولی خیلی اذیت شدم الان میبینم زن ...

تو ازدواج اولم همه پسر

م

بهدغید چند مورد بازم‌جوون مثلا دوسال از ازدواجش مبگذشت 

و جدا شده اینجوری بودن دو مورد ۶۲ ازدواج کرده بودن 

بیشتر ۶۰تا ۶۴ همسن خوداز سن ۲۵تا ۳۲

واون مورد سن بالا ازدواج کرده عقیم

همسرسابقم بود که نوبر بود

ولی بعد تو ازدواج مجدد همه سن بالا

شکسته شده و بچه با خودش

یا با زنه

یا یکی خودش ۵۷ی

دختر بست ساله داشت که با مامانش بود

حماقت بود ازدواج اول

اون دختر ۳۲ ساله ی که بری برای مرد عقیم ای وی اف کنه

دوبار

ومنفی بشه

اونم صرف شانسش امتحان  کنه ازدواج کنه

باهات مرد ۴۳ساله ی که ده سال حتی بیشتر پیر شده بود

اون منی که ۳۲ ی که زیر ۲۵ بهمن میاد

آلام بعد بارداری زایمان هیکلم بهم ریخته

وگرنه اصلا ۴۰ نماد

تازگی ها نگن زیر ۳۰سال بهت میاد

میگن بهت ۳۰تا۳۵ میاد 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

البته دختره قیافه اش خیلی معمولی رو ب پایین هست،ویک تیک عصبی هم داره که برادرم قبول کرده

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

تو ازدواج اولم همه پسرمبهدغید چند مورد بازم‌جوون مثلا دوسال از ازدواجش مبگذشت و جدا شده اینجوری بودن ...

همسر فعلیت شرایطشون چطوره؟ و راضی هستی؟

چه میدونم چی بنظر میام. خیلی ها فکر میکنن متاهلم.و وقتی مبشنون مجردم تعجب میکنن و دنبال چراش هستن مو ...

سایت های همسر یابی مجاز رو قبول ندارین؟؟ دوست خواهرم چهل و دو سه سالشه .یکی دو سال پیش جدا شده. پارسال با یه پسر مجرد ازدواج کرد از طریق سایت معرفی شدن. پسر خوبی بود بهم میومدن.منظورم اینه بیکلاس و گره گوری اصلا نبود. ولی خانواده پسر مخالف بودن چون جدا شده. البته خیلی خوشگل و محجبه و مومن بود

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خوشبخت باشی عزیزم. شما چیکار کردی؟ خیلی فکر میکردین یا بی خیال شدین؟

من همش فکرم شده بود ازدواج هر خواستگاری می اومد رد نمیکردم اصلا و میرفتم میدیدمشون که بعدا توی خلوتم نگم کم کاری کردم. ولی هیچ کدوم برای من اوکی نبودن یه روز خیلی اتفاقی یه دوست خیلی مومن داشتم که با یه آقایی آشنا شده بود اون آقا بدونه اینکه من بدونم منو به دوستش نشون داده بود و معرفی کرد اصلا همه چی یه جوری جفت و جور شد که باورم نمیشه اینقد که این مرد خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
البته دختره قیافه اش خیلی معمولی رو ب پایین هست،ویک تیک عصبی هم داره که برادرم قبول کرده

عزیزم برادر شما و خانمش مشخصه شرایطش کلا مثل هم هست هم از لحاظ تحصیلی و هم شرایط دیگه. ان شاءالله خوشبخت بشن

من همش فکرم شده بود ازدواج هر خواستگاری می اومد رد نمیکردم اصلا و میرفتم میدیدمشون که بعدا توی خلوتم ...

خدا را شکر. یعنی می گید قسمت هست؟

معرف هم بایدببینی چیزی حالیش هست یا نه وگرنه بدتر حال ادمو میگیرند.ی خانمی که دوست و آشنا زیاد داره و معرفی میکرد ی مدت بمن چند مورد معرفی کرد.با اینکه آشنا بود مثلا به یکیشون سن منو درست نگفته بود یا اونا اشتباه شنیده بودند و وقتی صحبت کردیم جا خورد گفت بمن گفتند فلان!خب من ضایع شدم

یکی رو معرفی میکرد کارشو درست نپرسیده بود.یکیشون 40 سالش بود ولی نخود تو جیبش نداشت میفگت سخت نگیر اینو قبول کن.ولی نمیگفتن واضح که چرا جوون 40ساله هیچی نداره!خب یا بیکار و بیعار بوده یا خلافی میکرده یا رفیق باز که اینا رو من نمیتونم تحمل کنم.

ب من فوق لیسانس رشته و دانشگاه خوب میگفت سخت نگیر این سیکلشو رد شده قبولش کن.خب هرچقدرم آقا سالم باشه و من قبولم بکنم حتما سال دیگه باید برم دادگاه  چون خیلی از حرفای همو نمیفهمیم خب چکاریه!

سر ی موردی که آدم لاشی هم بود و اون نشناخته بهم معرفی کرده بود زنگ زدم بهش دیگه کسی به من معرفی نکن نمیخوام ازدواج کنم.