2777
2789

مامانم ۳۵ ازدواج کرد 

عمه ام هم ۳۲ وضع مالی شوهرش متوسط رو ب پایین ولی شوهرش ادم خوبی به هرحال از خونه پدری اش خیلی بهتر 

دایی و زن دایی ام هم دیر ازدواج کردن ولی خوشبختن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار کربلا کلا رفتم اونجام خیلی دعا کردم بی ثمر بود. تا دلتون بخواد حرم امام رضا رفتم ولی نمیشه برا ...

دخترخاله من متولد ۶۱ تازه سه ساله عروسی کرده ودوتا بچه شیربه شیر داره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تامیتونی برو بیرون..وقتی ازدواج سنتی میخای باید بری هیات روضه بسیج کلاس های مختلف..درکنارش چله بری هم بکن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بین خواستگارایی که بود یکییش بالاخره مناسب بود

خب من اصلا نیست همه فکر میکنن من خودم رد میکنم ی چندتا هم بودن هیچ جوره نمیتونستم بپذیرمشون از لحاظ شخصیت زمین تا اسمون فرق بود

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

چه جوری؟ من هیچ جوره درست نمیشه دیگه مرزای افسردگی را رد کردم

بعد اون همه خواستگارهای جورواجور از سال‌های ۸۹که ۲۵ساله بودم راه دادیم تا سن ۳۲ سالگی سال۹۶

اون بدردنخور ََشغلی رفتاری تحصیلی‌ پاین بودبوون

۴۰تا ۵۰ مکرد از واسطه که یک خانمی بود

یا جاهایی دیگه که من دیدن

نصف قشون کشی میومدن

یکسری جلسه اول پسرشون میاوردن

یا پسند میکردن خیر یرشون جلسه یعد

خیلی ها کشوندم کشوندن یم به جلسات بعد ونه گفتیم باز طلبکاررکه جرت اول نگفتین نه !!

خلاصه

بایکی ازدواج کردم بعد سه سال زندگی 

سال ۹۹جدا شدم

ولی دوباره ازدواج کردم 

تاپیک هام مفصل گفتم درباره فبلی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تامیتونی برو بیرون..وقتی ازدواج سنتی میخای باید بری هیات روضه بسیج کلاس های مختلف..درکنارش چله بری ه ...

گلم من کارمندم شغلمم جوریه که تو محیط مردونه زیاد هستم و تا دلتون بخواد بیرونم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

یکی از دوستامون دختره سن ش بالا بود اصلا هیچ خواستگاری نداشت. ولی یهو یه خواستگار تاجر واسه ش پیدا ش ...

دوستت حتما موقعیت خوبی داشت و تو اجتماع بود.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

خب چیکار کرد جور شد؟

هفت بار پیاده اربعین رفت کربلا.اون اصلا خونه نبود..فقط تو مجلس های زنونه تاب میخورد..اخرش با برادر دوستش ازدواج کرد

چند نفر میشناختم بالای ۴۰ ازدواج کردن یکی تو ۶۰ سالگی که برای اولین بار ازدواج کرد هم دیدم.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

عزیزم 40

ببین عزیزم باید واقعیات رو هم در نظر گرفت مثلاً تو ۴۰ سالگی دنبال پسر باکره باشه بجز پخمه دیگه موجود نیست دیگه مثلاً باید بگردی تفاوت سنی یکم بیشتر و شرایط مثلا ازدواج سابق داشته باشه و احتمالاً بچه ، دنبال ایده آل خودت بگردی دیگه شما ممکنه ایده آل اون نباشی. 

از معرف و سایت ها استفاده کن دیگه اینکه بشینی بیاد هم دوره اش گذشته.