2777
2789
عنوان

عاشقانه ای ک دیشب دیدم

306 بازدید | 22 پست

دیشب مریضمون یه خانم 30ساله بود 

دوسال پیش زودپز تو صورتشون منفجرشده بود و صورتش وحشتناک سوخته بود 

چهره اش خیلی خراب شده بود ولی میشد فهمید چقدرزیبابوده قبل از اون 

برای جراحی پلاستیک اومده بود 

قبل عمل شوهرش رفت پیشش گفت ولی کاش عوارض و درد عملو به جون نمیخریدی خوشگلم🥺

اینودیدم میخواستم برگردم اما متوجه من شدن اقا رفت بیرون تامن کارمو انجام بدم  کارمو ک انجام دادم یهو انگار که دلش گرفته باشه گفت شوهرمو بزور راضی کردم و بغضش ترکید 

میگفت بعدازاینکه صورتم سوخته افسرده شدم فک میکردم طلاقم میده یا میره خیانت میکنه اما اون گوشیشو به بهونه خرابی عوض کرد یه گوشی ساده گرفت اونم همیشه دم دست من بود 

سرساعت میرفت سرکار سرساعت میومد که مبادا من فک کنم جایی سرش گرمه 

دوساله تمام دوستاشو گذاشته کنار 

مهمونی هایی که من نمیخوام بااین چهره برم اونم نمیره

اگه بخواد بره آب بخوره بهم میگه

میگفت من تو دنیا فقط یه مردو به مردی قبول دارم اونم همسرمه 

ولی حالا میگه من دوست دارم نمیخوام زیر تیغ جراحی درد بکشی من همینطوری میخوامت 

خلاصه راضیش کردم و اومدم برا عمل ....

حالا چهره ام واقعا خوب میشه؟😢

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عزیزم چقد ناراحت کننده🥺🥺🥺

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد ناراحت کننده🥺🥺🥺

هوم🥺

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

وای خدایا همسرشو براش حفظ کنه چه مرد خوبی الهی خیر دنیا و آخرت ببینه🤭

یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس.  یه دختر تنها ولی خودساخته.   عطر تمشک،  رنگ. بنفش.   یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

مرد اینجوری کم پیدا میشهخیلی خوبه💛

اصلا پیدانمیشه فقط همین بنده خداهست فک کنم😕

وای خدایا همسرشو براش حفظ کنه چه مرد خوبی الهی خیر دنیا و آخرت ببینه🤭

واقعا

وااای عزیزممممم قلب قلبی شدممم

من بغض کرده بودم اون حرف میزد

چهره‌ات ممکنه بهتر بشه، اما هیچ‌چیز تضمین نشده. جراحی پلاستیک می‌تونه تغییرات مثبت ایجاد کنه، ولی هیچ وقت نمی‌تونی صد درصد مطمئن باشی. مهم‌تر از همه اینه که خودت رو چطور می‌بینی و احساس می‌کنی. اگر به خودت اعتماد داشته باشی، شاید هیچ‌چیز بیشتر از اینا برات مهم نباشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عمل کردخوب شد

بیشتر از چهارپنج تا عمل لازم داشت متاسفانه

انشااللع انجام بشه خییییلی بهترمیشه 

پس عشق وجود داره!

دیشب مطمئن شدم