2777
2789
عنوان

به دوستم حسودیم میشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 56 پست
دختر بشین درس بخون یا پول تو جیبی میگیری جمع کن مهارت یاد بگیر یا یه کار خونگی راه بنداز پارتنر رو ب ...

به پارتنر کار ندارم همین ک نمیذارن کار کنم

پول تو جیبیم نمیدم پیگن من ک هرچی بخوای برات میگیرم

بعدم من خودم یاد ندارم کار راه بندازم اصن کسی نیستم ک بتونه مشتری جور کنه باید برای کسی کار کنم...

به پارتنر کار ندارم همین ک نمیذارن کار کنمپول تو جیبیم نمیدم پیگن من ک هرچی بخوای برات میگیرمبعدم من ...

خب وقتی میزارن درس بخونی خوبه که؟من لنگ پول برای دانشگاهم بودم نتونستم درسمو ادامه بدم تازه الان کار اشغالی پیدا میشه فکر میکنی بهترین کار بهت میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی میزارن درس بخونی خوبه که؟من لنگ پول برای دانشگاهم بودم نتونستم درسمو ادامه بدم تازه الان کار ...

چ درسی؟

بخاطر مشکلی که داشتم درست نخوندم رشته خوبی نمیارم

ازادم ک نمیذارن برم پشتم میگن نمون کارم نکن موندم بخدا

خب درستو بخون بچه درس نمیخونی میخوای چیکار کنی؟چه مشکلی؟

الان ک تموم شد درس خوندن💔

نمیدونم برم کلاس حسابداری حسابدار شم....

مریض بودم ی مدت طولانی اونم نزدیکای کنکور قبل عید بخاطر همون موندم

رشتت چیه؟بخون حسابداری پیام نور قبول شو

انسانی

هعییییی میگن اینجوری ابروشونو میبرم باید دانشگاه فردوسی ک شهر خودمونه ینی مشهد بیارم حاضرن رشته درپیت بخونم تو فردوسی ولی فردوسی باشه💔

انسانیهعییییی میگن اینجوری ابروشونو میبرم باید دانشگاه فردوسی ک شهر خودمونه ینی مشهد بیارم حاضرن رشت ...

خب پیش مشاور برو...میدونی روش مطالعت درست نبوده که خوب نتیجه نگرفتی...

خب پیش مشاور برو...میدونی روش مطالعت درست نبوده که خوب نتیجه نگرفتی...

رفتم گف ی هفته قبل انتخاب رشته بیارشون پیش من راضیشون کنم میدونم بازم راضی نمیشن

خیلی بدبختم تو اینچیزا