2777
2789
عنوان

به دوستم حسودیم میشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 56 پست
من الان درس نخوندم رشته خوب نمیارم بتونم شغل خوب گیر بیارممیگم خودم برم کار کنم حداقل شهریه دانشگاه ...

منم لیسانسم دانشگاه و رشته خوبی نبود اما برای ارشد و دکترا دیگه خوب بود چون مورد علاقم بود. از همون لیسانس دوست خودم با معدل بالا و مقاله‌ ISI که داشت مهاجرت کرد خیلی هم موفق شد. دیدتو باز کن کلللللی راه پیش روت هست الان. سنت عالیه

با کار و دوست..پس خرابش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟؟باشه مرسی🥲

اره اونم زندگیش بدتر از دوتامونه ازدواجم کرده کلا ۲۰ سالشه 

گفت برا خانواده ام استفاده میکردم قبلا خیلی جواب میداده

فدات

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

اجازه نمیدن چون خودتم دنبالش نیسی اگ دنبال کار باشی اونام چیزی نمیگن یا بگن هم بعد ی مدت عادت میکنن

چرا کلی پیشنهاد دادم گفتم فلانجا این کاره اونجا اون کاره میگن ن که ن میخوای کار کنی هنر یاد بگیر از هنرت درامد درار

منم بیخیال شدم

چرا کلی پیشنهاد دادم گفتم فلانجا این کاره اونجا اون کاره میگن ن که ن میخوای کار کنی هنر یاد بگیر از ...

خب راست میگن هدف باید داشته باشی 

اگ پول میدن خوب خرجتو میدن برو دنبال علاقت 

اگ نمیدن بهشون بگو حالا ک شما پول نمیدید منم میرم سرکار

چجوری وضع من بهتره؟🥲هعیییی امیدوارم به ی جایی برسم لااقل💔

ببین نمیگم ارایشگاه جای بدیه اما خب ی رفیق داشتم دانشگاه نرفت رفت ارایشگاه کار کرد 

بعد ۲ سال پشیمون شد

کلا عوض شده بود هر روز دنبال خود نمایی بود اخرشم هر کی میشنید ارایشگاه کار میکنه برا خواستگاری عقب میکشید نمیدونم ولی زیاد دید خوبی ب دخترایی ک ارایشگاه کار میکنن مردم ندارن

بعدم که تحصیلات نداشته هر خواستگاری میومد ازون بالاتر بود و کنار میکشید

پارتنر هم داشت اما بهم زدن

زیاد بهش فک نکن سعی کن تلاش کنی موفق میشی

ببین نمیگم ارایشگاه جای بدیه اما خب ی رفیق داشتم دانشگاه نرفت رفت ارایشگاه کار کرد بعد ۲ سال پشیمون ...

اره میدونم🥲

پس مثل دوست من بوده تقریبا حالا هنوز کات نکرده ولی خب نمیدونم ایندش قراره چجوری باشه

فعلا وضعش از من بهتره💔