2777
2789
عنوان

به دوستم حسودیم میشه💔

713 بازدید | 56 پست

۱۸ سالمونه

اون الان کار داره برای خودش کار میکنه...‌

ی پارتنر خوب داره و مامانشم موضوع رو میدونه و یک رابطه خوبی باهم دارن

اینکه درس نخوند برای کنکور مامان باباش مشکلی ندارن نمیگم میخوام اینا همه خراب شه براش ارزو میکنم بهترینا براش اتفاق بیوفته

ولی من برعکس همه اینام....

ن مامان بابام میذارن کار کنم ن هیچی امسالو بخاطر ی مشکل درست حسابی درس نخوندم میگن فقط شهر خودمون میری دانشگا رشته خوب میدونم نمیارم... پشت کنکورم حتی نمیذارن بمونم💔

کار که اصلا میگن هروقت فوق لیسانس گرفتی اونوقت میتونی کار کنی

اسی توجه نکن

برو دانشگاه آزاد یه چیزی بخون مثل مدیریت مالی یا حسابداری

مهم نیس پشت نمون اصلا

برو دوره ی ارایشگری یا کاشت ناخن یادبگیر

یا اگه سرمایه داشتی یکمی 

یه آنلاین شاپ چیزی بزن

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ام تلاش کن موفق شی

تو از دوستت عقب نموندی

فقط از لحاظ شغلی یکم عقبی

که خودت ی آنلاین شاپ چیزی بزن

به حرف خانوادتم گوش نکن ببینن پول درمیاری کاریت ندارن

اسی توجه نکنبرو دانشگاه آزاد یه چیزی بخون مثل مدیریت مالی یا حسابداریمهم نیس پشت نمون اصلابرو دوره ی ...

هیچکاری نمیذارن بکنم ازادو میگن دورشو خط بکش من کار ندارم دانشگا خوبه یا بد محیطش خوب نیستو فکرشو از سرت بنداز بیرون

وای احساس میکنم عین این تاپیکو قبلا دیدم و توش بهت گفتم اتفاقا اوضاع تو بهتره تا اون که

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
هیچکاری نمیذارن بکنم ازادو میگن دورشو خط بکش من کار ندارم دانشگا خوبه یا بد محیطش خوب نیستو فکرشو از ...

خب پس میخوای چیکارکنی

خب تا فوق لیسانس خرجت درست حسابی میدن؟شما از ۱۸ سالگی به بعد اختیارت واقعا دست خودته از لحاظ قانونی

نه

اره دست خودمه ولی هیچکاری نمیذارن بکنم

الان نزدیک ۱۹ سالگیمه ۲ ماه دیگه میشه ۱۹ سالم

ولی هیچی به هیچی

ببین هر کسی زندگی خودشو داره اما احتمالا خودت خیلی موفق بشی. تو سن شما اصلا وقت کار کردن نیست وقت مهارت یادگرفتن و تجربه پیدا کردنه. خودت فکر کن پنج سال دیگه چقدر تفاوت هست بین کسی که دیپلم داره و هیچی بلد نیست با کسی که کارشناسی ارشده و مهارتهای مختلف بلده

منم پدرم اصلا نگذاشت تا ۲۲ سالگی حتی به کار پیش آشنا فکر کنم. دوستام کار میکردند بعضیاشون فکر میکردم وای چه خوب. الان جایگاه من و درآمدم خیلی خیلی بالاتر از اونا هست و همیشه بخاطرش از پدرم تشکر میکنم که باعث شد هر چیزیو سرجای خودش تجربه کنم