2777
2789

داداش دوستم بود همدیگه رو دوست داشتیم البته اون بیشتر حتی یک سال منو زیر نظر داشت و بعدش ۹ ماه هم هر کاری کرد که راضی به ازدواج بشم اما من به دلایلی نتونستم قبول کنم اونم بعدش رفت ازدواج کرد اول خودش میگفت حتی اگه ۱۰ سال هم طول بکشه من منتظرت می مونم ولی من بهش گفتم نه منتظر نمون و برو پی زندگیت ، انقدر بر خلاف قلبم بهش گفتم برو تا بالاخره بعد دو سال به پای من موندن و اصرار کردن  رفت و با کس دیگه ای ازدواج کرد 

خیلی قلبم شکست ، همش میگم کاش یه بار می رفتم و حضوری صحبت میکردیم همش میگم کاش حرف قلبم رو بهش می گفتم ولی من فکر میکردم انقدر دوسم داره که دیگه نمیره به اون زودی با کس دیگه ازدواج کنه ، چند روز پیش اتفاقی تو خیابون دیدمش و بعد اون روز خیلی حالم بده 

خواب دیدم یه بچه دختر تقریبا ۶ سال داره و همش میگه زنم خیلی سرد شده باهام و پشیمون بود 

بعدش اومد در گوش من یه چیزی گفت و من انقدر حس خوشحالی و آرامش و ذوق داشتم ولی بعد اینکه از خواب پریدم حالم دوباره بد شد 😔

خانومش یه دختر سفید و تپل و خوشگله ولی من یه دختر لاغر با دماغ بزرگ 

الان یک سال هست که ازدواج کرده ولی هنوز عروسی نکردن 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

با گذر چند هفته دوباره فراموش می‌کنید فکر کردن بهش اشتباه 

خودمم گاهی خواب میبینم البته گاهی که چه عرض کنم هفته ای یکی دوبار

اما می‌سازم با نبودش برای هردومون بهتر بود کنارهم نباشیم

بکش بیرون

میدونم توام دلت شکسته ولی انتخاب‌ خودت بوده 

تصور کن فردا شوهر کنی یه دختر دیگه شبانه روز تو فکر شوهرت باشه... اذیت کننده نیست؟ پس دیگه کم کن تموم کن ماجرارو از توی ذهنت

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا همون موقع قبول نکردین؟؟

به خاطر شرایط خودم و خانوادم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
اگه دوسش داشتین فراموش کردنش سخته ولی چاره ای نیست.اونم ازدواج کرده.

ولی خب اونم منو دوسم داشت پس چطور تونست منو فراموش کنه ؟ من شنیده بودم مردا عشق اولشون رو هیچ موقع فراموش نمیکنن 

ولی خب اونم منو دوسم داشت پس چطور تونست منو فراموش کنه ؟ من شنیده بودم مردا عشق اولشون رو هیچ موقع ف ...

دیگه بنده خدا دو سال پیگیر بوده نشده.دیگه ناامید شده.اگه بهش می‌گفتین صبر کن خوب قضیه فرق میکرد.در مورد عشق اول هم درست شنیدین.