2777
2789
الان ینی دوباره برم سونو بدم وای ممکنه کیست شده باشه علاعمی داره ک بفهمم کیست شده یانه

هر ماه روز 2 یا 3 سیکل سنو کن که ضخامت آندومتر و خدای نکرده کیست و تعداد فولیکول ها و دکتر بررسی کنه

اره لوله چپم گرفتگی داره من بیچاره همون تخمدان چپم فولیکول داره همیشه اونم فقط هر ماه یه دونه

ببخشید عزیزم شما سابقه عمل جراحی مثل آپاندیس کیست یا .. داشتین؟

میخوام ببینم علت گرفتگی لوله چپتون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ینی دوباره برم سونو بدم وای ممکنه کیست شده باشه علاعمی داره ک بفهمم کیست شده یانه

نه بابا فقط ممکنه فولیکولت یکم بیشتر بزرگ شده نوعش که تغیر نکرده جنسش همون فولیکوله خودش دفع میشه نیاز به هیچی نیس 

ببخشید عزیزم شما سابقه عمل جراحی مثل آپاندیس کیست یا .. داشتین؟میخوام ببینم علت گرفتگی لوله چپتون چی ...

این کیست فولیکولی علاعمی داره مثلا پریود نشی یا بشی من دیشب پری شدم با یک روز تاخیر

عکس رنگی من رفتم رویان 1800 شد خداییش درد نداشتم فقط لوله چپم چون گرفته بود یکم درد مثل پریودی داشت

البته هر جا رفتی برو فکر نکنی تبلیغ جایی و میکنم فقط درد نداره نیاز به بیهوشی نیست نترس انجام بده تا خیالت راحت بشه 

این کیست فولیکولی علاعمی داره مثلا پریود نشی یا بشی من دیشب پری شدم با یک روز تاخیر

نه علائم نداره پریودی هم با یک روز تاخیر طبیعی گاهی یکی دو روز این ور اون ور میشه همیشه

البته هر جا رفتی برو فکر نکنی تبلیغ جایی و میکنم فقط درد نداره نیاز به بیهوشی نیست نترس انجام بده تا ...

عزیزم میشه بگین علت گرفتگی لوله چپتون چی بوده؟

ایا درسته بر اثر جراحی یا عفونت لگنی ایجاد میشه؟

ببخشید عزیزم شما سابقه عمل جراحی مثل آپاندیس کیست یا .. داشتین؟میخوام ببینم علت گرفتگی لوله چپتون چی ...

عمل خارج کردن کیسه صفرا داشتم ولی به خاطر عفونت های درمان نشده است 

عزیزم میشه بگین علت گرفتگی لوله چپتون چی بوده؟ایا درسته بر اثر جراحی یا عفونت لگنی ایجاد میشه؟

نمیدونم علتش چی میتونه باشه من ذخیره تخمدان0.2  کم کمه سنم 39 سال خیلی غمگینم 3سال پیش دوقلو داشتم تو 3ماهگی ایست قلبی کردن سقط کردم 

برو انجام بده اگر گرفتگی باشه بفهمی دکتر درمان کنه

این گرفتگی باعث چی میشه ؟

مثلا فولیکول نداری

فولیکول داری ازاد نمیشه

یا مربوط به بعد لقاح هست 

میخام ببینم کدوم مرحله رو درگیر میکنه موثره برام انجام بدم؟ یا نه