2777
2789
ببین دکتر من هم برای سه ماه لتروزل و hmg  و hcg داد گفت برو طبق این دستور استفاده کن، اگر نشد ماه سوم hcg نزده بیا، ولی شرایطم اینجوریه که تنبلی تخمدان دارم.  و  شنیدم ویتامین ها و قرص قند مهمه برای کیست نشدن ، سونو رو رها نکن اگر شرایطش رو داری ،جایی برو که خود سونو کننده هم بهت وضعیت رو توضیح میده، بعضیاشون واقعا تجربه بالا دارن، بعد منم فکر میکردم فقط تخمدان چپم کار میکنه، ولی الان با داروها راستم ۳ تا فولیکول ساخته😄

من ۲سال و نیم لتروزول خوردم و جواب نگرفتم.هیچ مشکلی هم نداشتم.دکتر بهم گفت بعضی بدن ها به لتروزول جواب نمیده.برام کلومیفن و دگزامتازون نوشت ماه اول که خوردم باردار شدم.به دکترت بگو داروتو عوض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گرفتگی باعث چی میشه ؟مثلا فولیکول نداری فولیکول داری ازاد نمیشه یا مربوط به بعد لقاح هست میخام ب ...

وقتی لوله گرفتگی داشته باشه تخمک نمیتونه حرکت کنه بیاد تو رحم 

این گرفتگی باعث چی میشه ؟مثلا فولیکول نداری فولیکول داری ازاد نمیشه یا مربوط به بعد لقاح هست میخام ب ...

فولیکول که کم داشتم دکتر لتروزول داد تخمدانی که فعال نبود فولیکول ساخت  لوله چپم گرفته ولی لوله راست الحمدلله باز

عزیزم میشه بگین علت گرفتگی لوله چپتون چی بوده؟ایا درسته بر اثر جراحی یا عفونت لگنی ایجاد میشه؟

سلام رفتی عکس بگیری چی شد ؟ انجام بده تا اگر گرفتگی داره لوله هات باز بشه با عکس