2777
2789

میگی سرکتاب شاید یکی باشه مسلمون نباشه خطرناکه اینقدر راحت اعتماد نکنین لطفا...کار هرکسی نیست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلمون نباشه چی میشه؟!

از اسمشو نبرها استفاده میکنه ممکنه تو زندگی خدای نکرده کلی چیزا وارد کنن .

ان شاءالله خدا خودش همه مسلمین و مومنین حفظ کنه

الله خیر الحافظین.

بالاتر از قدرت خداوند چیزی نیست.

#الحیاة‍ 

#النور

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مثلا فکرمیکنی یه. ودی ها دلشون برا مسلمونا میسوزه؟ بنظرم پستت پاک کن

اخه پاك نميشههه چيكارش كنم 

از زندگيم همش ناراضي هستم دلم ميخواد يكي بهم بگه بالاخره د از اين وضعيت نجات پيدا ميكني يا حرفاي اميدوار كننده اي بشنوم كه حقيقت هم داشته باشه واقعا ديگه هيچ اميدي ندارم ..

مثلا فکرمیکنی یه. ودی ها دلشون برا مسلمونا میسوزه؟ بنظرم پستت پاک کن

عزیزم مسلمون هم اگه باشه «اگه کلابردا نباشه» بازبرای سر کتاب و هر چیز اینجوری از موکل استفاده میکنن وگرنه علم غیب که ندارن...

کلا این کارو هیچ کس نکنه بهتره چون اجنه و موکل به زندگیت وارد میشه چون خودت اجازه ورود بهش رو دادی با این درخواست

عزیزم مسلمون هم اگه باشه «اگه کلابردا نباشه» بازبرای سر کتاب و هر چیز اینجوری از موکل استفاده میکنن ...

مسلمون واقعی از اسمش نبرها استفاده نمیکنه .

این کار ادم مومن و مخلص میخواد. تو نی نی سایت میدا نمیشه و خطرناکه بنظرم.

در کل ادم با عقل و منطق و مشاوره پیش بره بهتره از چیزای دیگه