2777
2789
عنوان

راهکار برای بلند شدن مو بگید 😭😭

283 بازدید | 23 پست

موهامو مصری زدم شبیه ایناروس شده 😭😭

راهکاری که ازش نتیجه گرفتین رو بگید که تو رشد مو تاثیر داره

تیروئید هم دارم موهام به سختی رشد میکنه مثل چیییز پشیمونم 😭

شامپو رزماری با قطره ش 

و ینفر که دستش سبکه بگو سر موت بگیره

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اگه درمان ریشه ای میخوای یسر برو پیش نماینده مجرب طب اسلامی شهرتون اما اگه حوصله دارو خوردن ندا ...

برای پرپشتی هم میشه بگید اینقد کمن میچسبن کف سرم زشتن😭

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

سلام اگه درمان ریشه ای میخوای یسر برو پیش نماینده مجرب طب اسلامی شهرتون اما اگه حوصله دارو خوردن ندا ...

ببخشید میشه برای پرپشتی هم بگید لطفا💔

برای پرپشتی هم میشه بگید اینقد کمن میچسبن کف سرم زشتن😭

ریزش مو شاید علت‌های دیگه ای هم داشته باشه اما چیزی که من تو مطالب طب اسلامی دیدم یکیش کم خونی که ریزش از همه نقاط سر

یکیش غلبه صفرا ریزش از جلوی سر

یکیش غلبه بلغم ریزش از وسط سر

ولی چون تیروئید دارین احتمالا غلبه بلغم

من یه مدت خیلی موهام کم پشت بود و زیاد میریخت همیشه میگفتم موهام خیلی کم حجم شده

بعد از خوردن داروی بلغم زدا درکنار داروهای تیروئید و گهگاهی که روغن بنفشه زیتونی میزدم خیلی خوب شد تا یکی دوسال پیش که خواهرم موهامو کوتاه میکرد میگفت ماشاءالله چقد موهات پره

اما تنبلی میکنم دارو نمی‌خورم موهام کم حجم تر شده برا من بیشتر غلبه بلغم یکی از علائم غلبه بلغم خلط پشت حلق اما ممکنه بعضیا خلط پشت حلق نداشته باشن و بقیه علائم بلغم رو داشته باشن

ریزش مو شاید علت‌های دیگه ای هم داشته باشه اما چیزی که من تو مطالب طب اسلامی دیدم یکیش کم خونی که ری ...

قرص منزج سودا میخوردم ولی مرتب نمیخورمش یعنی اونم بخورم خوبم؟