خیلی زیاد بهم گیر میده. مثلا اگر با خانوادم شب برم بیرون پارکی جایی سعی میکنه بحثی بیارع بالا و گیر بده کلا سر چیزای کوچیک گیر بده اصلا انگار براش مهم نیست چی دوس دارم چی ندارم نمیدونم چیکار کنم به نظرتون مشکل از منه الکی حساسم یا اون
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بهش گفتم میگه تو منو درک نمیکنی مشکل از توئه که گوش نمیکنی و برای من زندگی نمیکنی و دغدغت چیزای ...
چرا باید برای تو زندگی کنم وقتی خودم زندگی دارم
در صورتی خودمو برات فدا میکنم که تو اولین جان فدایی من باشی
تو دنبال درک شدن نیستی دنبال اینه حرفه خودت به کرسی بشینه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه