2777
2789
عنوان

کسایی که جاری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برادر شوهرت رمز دوم نمیگیره؟! کاری نداره که

اصلا الان بحث اون نیست من نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم و حساسیت افتاده به جونم حتی میدونم دختره منظوریم نداره ولی میترسم پس فردا خرید کردنش و بیرون بردنشم بیوفته گردن شوهرم و من اصلا خوشم نمیاد خودمم نمیدونم چمه

چطور همسرم میتونه بگه با بردارش حرف نزنم؟ من نمیگم حرف نزنه که من میترسم بعدا خریدای جاریم و رفت امد ...

اون بیاد اینجا دیگه شوهرش هست دیگه چرا همسر شما درگیر بشه 

داری عزای چیزی رو میگیری که هنوز اتفاق نیفتاده این کار فقط همسرت رو حساس می کنه و خودت رو آزار میده

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اصلا الان بحث اون نیست من نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم و حساسیت افتاده به جونم حتی میدونم دختره منظور ...

خب بحث دقیقا از همون رمز دوم شروع میشه تا خرید های بعدش 

همین الان به شوهرت بگو به برادرش بگه خودش رمز دومش فعال کنه 

اون بیاد اینجا دیگه شوهرش هست دیگه چرا همسر شما درگیر بشه داری عزای چیزی رو میگیری که هنوز اتفاق نیف ...

بلاخره همیشه یه بهونه هست دیگه یا میره سرکار یا نیست فلان چیزی.  به همسرم که چیزی نگفتم بعد دوبار حرف زدن قانع شد در حد سلام علیک باشن مثل من و برادر شوهرم ولی کلا نمیدونم چطوری منظورمو بگم یه طوریم میشه همش . مخصوصا وقتی یادم میاد قراره یه جا زندگی کنه با شوهرم

مگه نگفتی تو خونه مادرشوهرت زندگی قرار زندگی کنید؟! برادر شوهرت کجاست پس؟به شوهرت بگو به داداشش بگه

جاریم و برادر شوهرم قراره زندگی کنن خونه مادر شوهرم . شوهر منم هنوز اونجاس کارامون کامل نکردیم . منم خونه بابامم . منو شوهرم قراره خونه جدا بگیریم