2777
2789
عنوان

کسایی که جاری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم و برادر شوهرم قراره زندگی کنن خونه مادر شوهرم . شوهر منم هنوز اونجاس کارامون کامل نکردیم . منم ...

آها پس خیلی مهم نیست 

شما خونتون جداست 

نمیتونه دم به دقیقه شوهرت برای کاراش بکشونه 

به دلت بد راه نده

هنوز اول راهین و قراره رفت و آمداتون تازه شروع بشه، اگه از حالا بخاطر همچین مسأله کوچیک و پیش پا افتاده ای قراره حساس باشی، مطمئن باش خیلی زود همون اوایل رابطه کارتون به جنجال و قهر و دوری می‌کشه

آنقدر حساس نباش عزیزم، رو خودت کار کن

سعی کن باهم مثل دوتا خواهر بشین از همون اول، یا مث دوتا دوست

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

هنوز اول راهین و قراره رفت و آمداتون تازه شروع بشه، اگه از حالا بخاطر همچین مسأله کوچیک و پیش پا افت ...

نمیدونم شاید چون من جاری اول بودم و مادر شوهرم عین مادر خودمه و دوس داریم همو اون الان داره میاد همه توجه ها رفته سمتش من اینطوری شدم 

خدانکشتت خیلی خندیدم... مگه با رمز دوم داشتن زن میدن؟ میگی زن گرفته ولی رمز دوم نداره

اخه معمولا  بچه ها و نوجوونا که مامان باباهاشون کارت میدن براشون رمز دوم فعال نمی کنن

یه لحظه یاد اونا افتادم