2777
2789
عنوان

کسایی که جاری دارن بیان

311 بازدید | 35 پست

بچه ها اول بگم من رابطم با همسرم خوبه و عالیه من تازگی جاری دار شدم هنوز نیومده تو شهر دیگس برادر شوهرم رمز دوم نداره اینا به همسرم میگه برای جاریم نت میخره برادر شوهرمم واریز میکنه پولشو برای همسرم تا اینجا مشکلی نیست . جاریم سنش کمه تازه ۱۹ سالشه و از این دخترای افتاب مهتاب ندیده خیلیییی سادس هیچ منظوری نداره وقتی تماس میگیره میگه گوشی بدین با شوهر من سلام احوال پرسی میکنه و قراره بیاد خونه مادر شوهرم زندگی کنه منو شوهرم هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون . حالا من یکم حساس شدم و به همسرم گفتم خوشم نمیاد باهم حرف میزنین چون توام خوشت نمیاد من با برادرت حرف بزنم زیاد و منم همیشه رعایت کنم ولی اون حس کرد من بهش اعتماد ندارم و گفت خجالت بکش زن داداشمه و محرم داداشمه و این چیزا . من خوشم نمیاد واقعا با کسی جز من حرف بزنه یا پس فردا اومد خونشون بگه برو برام فلان چیز بخر فلان کار بکن به نظرتون چکار کنم :)

خب برادرشوهرتو بگین خودش رمز دوم بگیره

نگران نباش زمانی که بیاد دیگه شوهرش هست به شوهر تو نیازی نداره

خودت چندسالته؟

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رعایت چهار چوب اگر باشه چه اشکالی داره 

تو نمی تونی بگی با کسی حرف نزن 

این روحیه قطعا خودت رو آزار میده ، به نظرم داری افراطی برخورد می کنی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
به نظرم رعایت چهار چوب اگر باشه چه اشکالی داره تو نمی تونی بگی با کسی حرف نزن این روحیه قطعا خودت رو ...

چطور همسرم میتونه بگه با بردارش حرف نزنم؟ من نمیگم حرف نزنه که من میترسم بعدا خریدای جاریم و رفت امدشم بیوفته گردن شوهرم من خوشم نمیاد زن دیگه ای بیاد تو رابطم 

چطور همسرم میتونه بگه با بردارش حرف نزنم؟ من نمیگم حرف نزنه که من میترسم بعدا خریدای جاریم و رفت امد ...

مگه خودش شوهر نداره بیفته گردن شوهر شما😐

بعد مگه شما خودتون نمیرید سر خونه زندگیتون.